Одвај чекам да ми почне циклусот, за да почнам повторно со контрацептивните пилули! Раат, поубаво нешто на свет нема!... И потоа запотени си лежиме уште пола саат гушнати, а срцата ни лупаат силно во ист ритам, молчиме -а исто мислиме - СЕГА СМЕ НА ВРВОТ НА СВЕТОТ!
епа сега.... тоа е тоа што треба да направи да се осеќаш дека партнерот е само твој и воедно дека тој те прави најсреќна. нема поубаво нешто,нема
Синхронизиран оргазам ? Би го споредила чувството со голот на Пандев во 88 мин против Баерн. Ма неее, 50 пати подобро е ова синхронизираното. Особено кога внатре ќе се испразни.
Јас би го споредила со искачување на Ајфеловата кула и најгласно да викнеш!!!!!!! Ама сето тоа помножено со 17307429074709507 пати.
Да не претерааааа? Пааа тој што доживеал вакво нешто знае како е, нели? Искрено не би можела да го опишам со зборови. Преубавоо, да, шлаг на тортата ма каков шлаг, црешката бе
А која е „тајната“ за успешно постигнување на синхронизираното биг оу ? Отсекогаш ме интересирало. :geek:
Мислам дека во суштина, вештина на мажјакот да процени до каде е женката. Пролонгирање односно одложување на машкиот оргазам додека не се постигне синхронизиран, за што е потребна и силна комуникација. Едноставно објаснето: М: Маче до кај си? Ж: Има време... М: Ама јас при крај сум. Ж:Чекај!!! ...по 5 минути Ж: Пуштај! Напомена : авторот не го исклучува случајното среќно погодување на истовремен оргазам што е исклучително ретко.
Зависи и од нас машките и од вас женските.Што сакам да кажам машкото треба да го одложува оргазмот што не е ни малку лесно,а женското треба да биде загреано и опуштено.Пример јас кога работам нешто(физичка работа) преку денот навечер ми е потешко да го одложам оргазмот,кога не работам два три дена и спијам по 10-12 часа преку ноќ можам бес никаков проблем да го одложувам колку сакам.Кај нас си е супер почесто сме синхронизирани, но кога ја утнам работата кога свршам пред време одма се префрлам орално за да ја задоволам мојата партнерка.
Ni se ima sluceno nekolku pati iako bi sakala da poceka da napravam rezultat 2:1za mene.Toa se ima sluceno samo ednas