Мешаното сирење на здравје ми е најубаво, а исто така сакам многу и мешан кашкавал посебно кога ќе ставам во тост па кога ќе се стопи оф мераци
Повеќе сакам сирење од кашкавал, кашкавалот го јадам обично во тост, ретко некогаш онака со леб. Иначе сирењето го сакам она од Идеал Шипка, многу ми е вкусно , а исто и кашкавалот, затоа што на другите не ми се свиѓа вкусот.
Јадам секакво сирење,и баш секакво сум пробала.Омилено ми е она биеното.Кашкавал исто така јадам многу скоро во секое јадење.Сум пробала и специфични видови пример како `мувлосан`.
ооОбожавам сиренцееее скоро со се го јадаааам,ако не каснам барем еднаш у денот па јас не функционирам а кашкавал јадам ама поретко.
Сирењееееее Не можам да замислам да јадам што било друго без сирење, значи сирењето ми е основно, зависна сум од сирење
Леле, леле, леле... ми се навлажни устава Како што има луѓе кои се забегани по благо и чоколатца, така јас денот не можам да си го замислам без кашкавалче. За мене нема лош кашкавал, туку добар, подобар и најдобар.
обожавам и сирејне и кашкавал... ммммм а па сирејне гледам да го имам во секој оброк кашкавал исто така многу сакам,онака само да си јадам не мора во некоја храна..многу ми е убав
Обожавам и сирење и кашкавал.Еден ден не ми проаѓа без да изедам едно од овие две нешта.Од кашкавал јадам или едемаер или мешан од битолска млекара,а сирење само овчо.Моите нарачуваат беровско преку едни пријатели,мислам дека една канта ми е малку
Од кашкавалот најмногу го сакам Кумановски мешан а за сирењето она бело,солено сирење ...... Дури и ми се пријаде..
Похован кашкавал или сирење на скара... По сирењето не сум толку, ама кашкавал обожавам Многу често знам да си направам тост само со кашкавал (кравји) и после го јадам само топениот кашкавал, а пола од лебот фрлам
И двете јас не ги сакам, туку ги обожавам! Да можам сирење би јадела со секое можно солено јадење. Инаку мене ниту еден сендвич не ми поминува(ше) без кашкавал. Минимум 4 парчиња! А го сакам и похован!
Лелеле премногу сакам кашлавал и сиренце. Ама многу сум пребирлива за моите сиренца и кашкавалчиња Кашкавал или Здравје кравји или кравји Шарпланински! На другите се мани им наоѓам! А за сиренцето исто -Здравје Кравји