лелеее кашкавал, во се го ставам, со се ми одговара, стварно многу обожавам единствено не ги сакам толку многу оние што се за во тост, некако многу пластични ми се...
Многу сакам и сирење и кашкавал.Но во врска со сирењето јадам само овчо и кравјо сирење. Мешано вакво-такво неможам да го поднесам.
Обожавам да јадам сирење и кашкавал само тоа да ми даваат че јадам а највеке ги сакам кога е прастопени. Кашкавалот во тост или во пица кога гризеш како се растегнува уф уф уф ми се пријаде вака пишувајки
обожавам сирење и кашкавал ...јадам секакво сирење ама биено посебно...она плавото со мувла-го преобожавувам!
Mислам дека оваа тема и темата hrana-i-pijaloci/mleko-i-mlecni-proizvodi-t5423/160.html?hilit=%D0%9C%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%B8%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8#p1330630 Треба да се спојат Сирењето и кашкавалот се млечни производи.
Повеќе јадам сирење отколку кашкавал и тоа во сите можни комбинации јадам и кашкавал но во сендвичи,пици, тостови или похован.
Двата продукти мене буквално со секое јадење ми одат. Посебно сирењето. А кашкавалот на топли јадења како се топи, мх мх. Би ги ставила во универзални продукти. Највкусни ми се од Здравје Радово, галичкото и беровското сирење. А кашкавалот само од Здравје Радово.