За сите што не можите да ослабите, консултирајте се со нутриционист и со вистински фитнес тренер кој ќе склопи тренинг програма по ваша потреба.
ајде ќе бидам упорна....досега пола шише отиде веќе, 2 пати дневно пијам сабајле и вечер но без резултат
шо знам следам по нет и фб групите пола -пола се изкуствата поал викаат функционира пола викаат не функционира џабе фрлени пари ај сеа на кој да веруваш?
Јас 4 дена како го пијам и столиците ми се редовни секој ден, а претходно беа по 2 во цела недела, апетитот ми е намален т.е ми се гади кога ке седнам да јадам. И после сирупот ми е така мачно во желудникот и потоа поминува, некој со вакво искуство??
Здраво Феминки Јас го имам сирупот и го користам еве втора недела ефект имам само во столицата иако пред тоа маки мачев ... од сирупот осетив дека мн брзо ми го празне желудникот и кога е празен ме боли па мора постојано нешто да јадам за жал да не заборавам надуеноста што ја имав сега нее толку честа како пред сируп а за совет нз што да ви кажам како што читам кај сите е различно и нема кпнкретен резултат Пријатна Вечер
Zdravo feminki, da prasam vie sto go koristevte Honeyslim kako ste zadovolni od konecniot rezultat,ima li efekt zasto gledam nekoi clenki go pijat.Poz,izvinete za latinicava.
Pocha Pocahontas9 јас го пијам скоро 20 дена и до сега ништо не приметувам ни во обем ниту пак во килограми..
Paa Moze bi svarno zavisi od organizam do organizam no kako so gledam i citam na poveke ne im pomaga ovoj sirup isto kako i mene za Zall
Јас го пиев ниту едно кг.не се промени и ме разочараа каде толку ги наогаат луѓето со слики и со мн промена на килажата ☺
Мене тие на фб шо ги објавуват не жи се репер да верувам оти е делотворно Таму може и сами од лажни профили да си пишуваат Затоа тука на форумот чекам да пише некој задоволен ама ко шо гледам освен шо регулира столица друго ефект нема Ај да видиме може ке пише некоја задоволна членка
Jaс го пиев пред 9 месеци ама и вежбав. Имаше резулат мислам повеќе од вежбањето и не го испив цело шиише. Сакав пак да го нарачам деновиве. Ама има и еден чај од албанија те топи. Само треба да го побарам заборавив како се викаше. Се мислам кое да го земам. А и со зелениот чај што го пијам добро иде.