Форумџика на годината

Си гледа само за себе

Дискусија во 'Интимни прашања и проблеми' започната од Annie.mk1, 28 јули 2011.

1. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Здраво феминки... Имам еден мал проблем.. Пред извесен период започнав врска со дете кое ми се допаѓаше подолг период.. Се е супер со нас двајцата (барем периодов)..Но дојде време еве сакаме да имаме односи.. Јас до сега не сум имала, не затоа што сум мислела дека ми е рано, туку едноставно не сум го пронашла оној "вистинскиот".. Сега се чувствувам спремна, но (секогаш има некое но) типот многу брза... Некако он е веќе
    запален :$
    уште пред мене.. Многу брза не ме прави да се чувствувам посебно.. Како да гледа се за него.. Му имам кажано, но џабе е некако.. Имате ли вие некое советче да ми помогнете ?! :* Поздрав феминки !

2. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    Мноу брза..

Викаш дете колку години има?

3. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Мноу брза..

Aни имаш 19 години и мислам дека доволно си зрела за да го процениш типот. Мислам дека времето не е никакво мерило , ако вие си сакате тоа не би требало да ви биде пречка.
    Сепак мислам дека ти најдобро си знаеш, зрела си , го познаваш. Не се држи до тоа дека пример треба да одиме една година за да ти дадам.
    Ајт поздрав, уживкај си, како тебе ти се чини дека е правилно така терај. :*

4. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Мноу брза..

Така се изразив инаку има 19 колку мене, неколку месеци постар :)

Очигледно не ме сфати што сакав да кажам, и горе напоменав дека времето не ми е мене битно, туку начинот на кој што тој сака да се одвива дејството :) Дека многу брза..

5. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Девица со прашања околу првиот секс

Ооопс сори, моја грешка.
    Значи сакаш да кажеш дека ти прави притисок..(ако сега добро разбрав :tmi: )
    Еве ќе ти го кажам моето искусто и мојов беше ист само за тоа зборуваше, во секој свој разговор некако наоѓаше начин да го спомне. И еден ден ми здосади па убаво му кажав дека се осеќам мала и неспремна и изгледа ме сфати. И така неколку месци не навалуваше и после ајт пак нешто му претекна а и јас веќе имав желба да пробам што е тоа :lol: и на крај се случи.

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.118
    Допаѓања:
    67.121
    Не и прави притисок, туку предиграта трае кратко и не може да се попали она доволно. Значи спремна си е за чинот, ама дечкото сака само да го стави побрзо.(се извинувам наречникот).
    Пробај малку води го ти, потргнувај се, ако не бива речи му или ќе одиш полека, или нема никогаш да стигнеш

7. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    RainBow конечно ме сфати :lol: :lol: Токму тоа и го мислев.. Јас сето тоа му го имам кажано, но во тој момент е океј после се е по старо :x

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сексот треба да биде задоволство и уживање за двајцата... Егоизмот тука е недозволен.
    Кажи му дека сакаш да имате подолга предигра, а не веднаш да се преминува на главното. Кажи му што те пали, натерај го да се галите и да се бакнувате подолго.

9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Шејм он ми.. :tmi: Сто пати прочитав и пак не сум разбрала. :$
    Ама јас пак ќе ти кажам разговарајте.. Објасни му дека задоволството треба да биде обострано, а не само негово.
    Води ја ти предиграта, галете се подолго време, превземи во твои раце..

10. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Мислам дека и дечко ми си гледа само за себе со сите тие негови критики како сум требала да се научам да бидам покреативна во кревет бидејќи не сум баш искусна, како девојката била таа што ја води играта а он што само да лежи и да ужива, ме иритираат тие критики, али ајде да кажеме би сакала да се подобрам да видам дали некогаш ке му се угоди нему, па после да можам и јас да го критикувам кога он ке лежи и ништо нема да прави :envy:

11. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    И јас го имав овај проблем на почетокот ама со разговор решив се.
    Мислам дека и сам сфати кога виде дека после се, од кога ќе се испразнеше и легнеше покрај мене задовОлен и задОволен, не штимаше нешто.
    Па јас настапив на сцена му кажав отворено се и сега го немам овај проблем.

12. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Па јас мислам само неискусни деца кои што се во тинејџерски години,а таа е возраст кога се напалуваат,го гледаат сексот на ваков начин.
    Сексот треба да биде обострано задоволство за двајцата и не би требало да биде само механички процес туку чин со љубов и емоции.

13. Cosmopollis

Cosmopollis Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ako ti se *** togas javi mu se sega a dokolku mislis deka on e vistinskiot i deka ke te zeme za zena si se izlazala ... pa sea se e do tebe milion devojcinja bi sakale da se na tvoe mesto bidejki ti seuste ne si ostetena , ali sepak toa e tvoe pravo ... jas ne vikam deka ne e ubavo da vodis ljubov so nekoj sto go saka ali on e dete i samo toa mu e celta ... Pa toa e tvoe bidejki gordosta e najgolema na covekot a ako go izgubis toa poveke nikogas nema da si samouverena vo sebe .. ke bides nisto osven igracka toa e tvoe kako sakas da postapis , a spored muabetot sea sto go procitav jas svakam deka tipot e mn gord na sebe i ti pocni da se pravis gorda i pokazi mu deka ne si takva devojka sto posle nekolku meseci bi mu placela na ramo ... pozz sve najbolje so paamet :**

14. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Разговор или замена.Трето нема.