1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Скандалозно!!! ,,Гола привлечност" на Канал 5

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од cresa-jagoda, 14 мај 2023.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.761
    Допаѓања:
    22.666
    И ја сум видела голи тела и сум возрасна магарица па пак ми е одвратна емисијата, повеќе ради концептот.
    Прочитав за што се работи и толку ми требаше.

Не е ова емисија да се покажеме оти нѐ има дебели, слаби, со цицки и без цицки туку сосем друго.

На VDT2906, MeowMeow, *Amethyst* и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.828
    Допаѓања:
    16.648
    Ништо помалку од насилствата во америчките серии и филмови, шо нема ни врска со темава.
    Па за ретарди и е снимано ова, тие и ќе го гледаат.

Нема Реин цензура, видено-земено е работата :D
    Од овие кутии наместо кеш друго добиваш :tmi:

На *Amethyst*, sj *O*, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.707
    Допаѓања:
    13.435
    Мене многу ми се допаѓа концептот на емисијата, интересна ми е..

4. Scott Weiland

Scott Weiland Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2018
    Пораки:
    2.947
    Допаѓања:
    12.532
    Некои работи се за опционални канали, канали што стримаат што се доплаќаат и така. Колку и да се приватни пак на доста гледана телевизија во 11 сатот тоа не е во ред. Голи вести, вакви врсти на шоу, не се за во 11 часот, па дали и на програмот. А секако дека треба да се пази на тоа што гледаат децата, но како некој што израснал со ТВ знам како е, и сум гледал сам ТВ после полноќ од 7-8 години и не би го дозволил тоа на мое дете денес хипотетички.

Квалитетот на програмот по телевизииве ќе биде само полош колку губат релевантност. Ќе се потепаат за кој да се продадени души пошто е медиум кој изумира. Ретардиран е груб збор со обзир на стигмата на зборот и тонот со кој се користи зборот, но ретардирани се 99% од програмирањето.

Мислам дека не е голема вест ниту нешто ново.

На MeowMeow, Akapulka, sj *O* и 6 други им се допаѓа ова.
  5. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.933
    Допаѓања:
    116.889
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На cresa-jagoda, Scott Weiland и Munchmallow20 им се допаѓа ова.
  6. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.516
    Допаѓања:
    288.602
    Ова јас не знам да вртам не па децава:?:.
    Се се сведува на тоа колку ние самите контролираме што конзумираат нашите деца. Дали со таблет/мобилен/далечинско седат и вртат гледаат што сакаат или само содржина веќе филтрирана од наша страна.

На buba4e89, Ketchup, sj *O* и 4 други им се допаѓа ова.
  7. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.237
    Допаѓања:
    34.907
    Буквално е вака.
    Само полесно е да се префрли вина на друг секогаш: Не е до мене де, детето гледа тоа што има на телевизија или сите тоа гледаат/играат зарем моево покусо ќе биде. И вакви оправдувања има на тони за се и сешто.

На Ketchup и danichap им се допаѓа ова.
  8. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.876
    Допаѓања:
    186.560
    Мене ќерка ми ми ја покажа функцијата на 4 години:D.
    И точно е тоа за контролата, ама баш не мора вакво срање на тацна да им се сервира. До задутре и деца шо нема да го видат на национална тв, ќе го видат кај другарче на мобилен во школо. Јер, хеј, во мк се прикажува. Ќе научат тоа што ќе научат, јас овде кревам раце, ме мрзи да објаснувам веќе,

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.404
    Допаѓања:
    120.538
    Немам ништо против турски серии ама да не се синхро. И немам против оваа емисија. Не иде во 2 на ручек, туку во 11 навечер кога секое дете треба да спие. А возрасен знае да смени канал.

На JoyJoy и No Makeup им се допаѓа ова.
  10. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.240
    Допаѓања:
    27.870
    Од сите маани на турските серии и сите глупости кои ги прикажуваат баш синхронизацијата е проблем?!?

На Ugly Duckling и Angie1432 им се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.404
    Допаѓања:
    120.538
    Да. Затоа што содржината која се дава не е прикладна за деца, а со тоа што се сихронизирани децата сакале не сакале слушаат и разбираат и да не гледаат доволно само да се во соба.

На sj *O*, JoyJoy, kalinaka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.360
    Допаѓања:
    41.612
    Деца као деца, ако сакаат ќе гледаат,ќе се снајдат.

Поентата е шо пораката е одвратна и понижувачка, и најмногу ќе влијае на тинејџери, кога уште поима немаат за врски и секс.
    И утре нормално ќе им биде на младите да им праќаат слики на симпатии по месинџери, да им бараат слики, па може и да се натпреваруваат со врсниците кој боље такво или таква има. Или па ќе се пунат со комплекси оти некоја си таму на тв одбила дечко оти му фаќал на лево, или па некоја добила корпа оти десната цицка и била пониска,и дека никој нема да сака да биде со нив. Оти да не се правиме на Тошо, се што гледаме на ТВ, со време се нормализира.

Овакви нешта не знам како им текнуват, па уште дозвола за снимање, па еве и продажба у странство дури достигнале.

Шо не снимаат емисија за анатомија, репродуктивни органи, па колку сакаат голи нека бидат. Барем ќе научиме сите нешто.

И после по другине теми ќе кажуваме прикаски децата денес емпатија немале, немале допир со реалниот свет, интернетот негативно влијаел, а браниме емисија со волку деградирачка порака. Тоа што се голи е скоро никаков проблем, без разлика на тоа што тоа и беше поентата на темава.

На VDT2906, Mrs. right, 1209 и 28 други им се допаѓа ова.
  13. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.240
    Допаѓања:
    27.870
    Па доволно е деца да се во соба за возрасните да НЕ гледаат турски серии пред деца.

Темава со децата дали гледале е утка скроз, децата секако ќе видат, ако не на тв, на друго место.

Мене проблемот со емисијава, а воедно и турските серии ми е што воопшто вкусот и квалитетот на тоа што се сервира е подолу од 0, изгубени се сите граници на нешто корисно да се гледа и нешто од кое немаш никаква придобивка да го гледаш. Буквално се што се прикажува е како не треба, една работа не е информативна или како треба. Само тежок шунд и кич.

На Mrs. right, elenaa0805, Akapulka и 6 други им се допаѓа ова.
  14. ivyxx

ivyxx Активен член

Се зачлени на:
    11 мај 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    12
    Малку ме зачуди.

15. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.477
    Допаѓања:
    13.713
    Кај ме гледаш?

16. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.816
    Допаѓања:
    18.629
    Точно.
    За дете во развој нема ништо во 11. Се знае, во 9 во кревет. И тоа е доцна ама е прифатливо.

На Herrera и JoyJoy им се допаѓа ова.
  17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.477
    Допаѓања:
    13.713
    Јас укуцав на јутјуб да видам за што се работи. Една од девојките го исплази јазикот и покажа дека го оперирала, поделен беше на два дела, нешто во смисла за подобар орален било тоа. Девојката беше со тетоважи и пирсови. Пирсови на гради, на уста, под носот еден голем пирс, косата во некои чудни бои, зелено со црно. Сите беа чудни. И како за млади луѓе, доста запуштени во телата. На 27, 33, 35 има луѓе што се фит.

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Maca Macka

Maca Macka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2022
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    2.931
    Добро вие што викате што бара дете во 23ч пред телевизор или да се кодира емисијата сфаќате дека никој не прашува за сопственото дете како да ја избегне емисијата?
    Ова шоу е одвратно и деградирачко и не треба да се прикажува во време кога сепак има шанси дете да не спие сеуште. Помеѓу 23ч и 01ч има разлика. Ете моето дете спие во 23ч, ама некое друго не. Има и такви родители што ова би го гледале со своето дете од 5 години, од каде знаеме?! Исто како што знаеме дека деца на 5 години имаат ТикТок профили.
    Уствари најдобро е и воопшто да не се прикажува.

Би било интересно шоу кога сите би имале облека на себе.
    Всушност, уште подобро, кога кандидатите би ги проценување по нивниот карактер, а не по физичкиот изглед.

На Mrs. right, Mnik, mssuniquee и 5 други им се допаѓа ова.
  19. @ceci11

@ceci11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2020
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    1.670
    Доколку сакате п*рничи и такви работи гледајте ги на интернет. Вакви глупости не треба да се емитуваат на национална телевизија.

На *Amethyst*, Akapulka и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  20. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.816
    Допаѓања:
    18.629
    Дете кое е на претшколска и школска возраст нема причина да е будно во 11.
    За негов психомоторен развој не е ок да е будно толку доцна. Како тоа дете ке порасне во здрава личност?

Ова шоу не треба воопшто да се снима. Од повеќе причини. Не е голотијата проблем. И облечени да се и да бираат партнери во емисија е дегутантно.
    Ама, кога има гледаност, многу нормално дека ке се снима. Да немало математика ке го прекинеле по првата сезона.
    Исто како задруга и останати бљувотини.