Ама истовремено и не е смешно. Иначе очекувано, дека се прави сензација, мислам као нормално шо друго и да очекуваш од раја навикната на скандали и забавјање, забава, забава, забава, и госип 24/7... It's all fun and games, 'till its not. Да, дури и да вклучува педофилски тематики шо. Бибер, Бритни Спирс, Селена Гомез, Тејлор Свифт, Ариана Гранде, па и Бијонсе... Меѓу најголемите жртви, во екот и климаксот на на овој изопачен идиотизам. Деца фрлени на лешинари, за профит, плус и хехенце, забавјање и госип, и (секако) профитирање од нивно експлотирање, и во екот на психички сломови од сиот тој притисок и болештини. За Бибер поготово не можам више да читам Само им посакувам се најдобро, и пред се да си го најдат мирот.
Од сите овие, само за Тејлорка знам дека не е баш на улица најдена, 3 генерации банкарски директори и се предците. А како се вклопува во приказната не знам.
Се вклопува со приказната во постот, шо е поврзана и со сврхата на постоење и ликот и делото Дидиево, зашо нели не е Диди сам по себе, цел систем е у прашање (Холивудски а и публиката која го одржава). И тоа шо Тејлор е од банкарска лоза не мења нишо, нити го оправдува се ова. А можда и требаше и у сјф да го пишам за забава госип додатно, или уопште не, а и понекоаш и заборавам кај пишувам ај.
Почнаа забегувањата со теориите. Поверојатна е онаа дека Алија видела/дознала нешто што не требала и затоа е убиена. Демек Диди и Џеј Зи заеднички го испланирале тоа за да не излае. Наводно вториов и љубомора осеќал оти не била негова или оти ја засенувала Бијонсе. За Бијонсе нема многу што мислат дека била вмешана пошо се дружеле со Алија. А, дека Бијонсе осеќала љумомора кон Тејлор Свифт, смешно е. Има далеку подобар вокал од неа.
Не ми е ова познато првпат слушам но ме потсети на друга тема, каде некој си музичар сведочел во корист на едни психопати, ко демек имале пари па не било за пари, што лично сметам дека се платени да сведочат но тоа е, лажните солзи битни се Зборот ми е дека цел Холивуд или 99 посто на тоа живее , скандали, дроги, педофили, силувачи , оживување врз нивните вработени итн, јаките фаци мислат се им е дозволено, ми се гади од нив.
https://www.slobodenpecat.mk/foto-j...e-vo-drushtvo-na-najgolemite-svetski-dzvezdi/ Дали да се смеам не знам...
Хахахах е ќе умрам Нашиве греотки, никаде го немаат видено, ни на слика сигурно ги немаат викнато де.. иначе ќе ги читавме во тужените
Оваа во секоја манџа, оти и така нема што да се каже за нејзе. Сега дека актуелно, па она да не седи во позадина..
Ооо, што мислиш и овде на овие простори какви педофилски и изопачени умови тлеат, само ете имале среќа во несреќа.... Ајде, да почекаме можеби ќе се најде и некој со Македонски корени на листата од негови пријатели