Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Скандалот со Пи Диди

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од JuLleE, 30 септември 2024.

1. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.124
    Допаѓања:
    20.280
    Излегле видеа и од Вил Смит со Пи Диди.

2. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.207
    Допаѓања:
    8.247
    Аууу, ова стварно е сулудо веќе.

3. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    24.969
    А што конкретно? Нешто сексуално? :wasntme:

4. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.912
    Допаѓања:
    179.202
    Сигурно кафе пиеле...скандалозно:bug:

Иначе, со аи сега јас на ниедно видео веќе не верувам. Не за случајов, општо, вистината е недостижна категорија.

На LovelyGirl07, JuLleE, jacqueline.s и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.321
    Добро, кој сѐ е вмешан досега?
    Мислам кој е ЗЛОСТОРНИК, не злоставуван?
    -Вил Смит
    -Бијонсе
    -Џеј З

Like Epstein list, a list of names, all celebrities, with links to P Diddy and his Freak off sessions, are doing the rounds on social media. The alleged list contains names of Leonardo Dicaprio, Jay-Z, Beyoncé, Ashton Kutcher, Paris Hilton, Howard Stern, Russell Brand, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Russell Simmons, Usher, Meghan Fox. The list goes viral as Usher, Pink deleted their X posts and theories that Justin Bieber might have been a victim of Diddy float around. Nobody has been implicated in the Sean Combs case so far

Neam komentar… neam komentar

6. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.642
    Допаѓања:
    8.126
    Во право е за една работа луѓето кои оделе на тие забави знаеле дека има многу дрога и дека има силувања и си ќутеле. Важно им било да се на забава со други познати луѓе.

The Collection of Incriminating Diddy Videos in One Episode... Must See! (rumble.com)

И за Џеј Зи многу почна да се зборува.

Jay-Z might be the next to fall. (rumble.com)

На Mumoftwo30 и Cherry026 им се допаѓа ова.
  7. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.049
    Допаѓања:
    12.462
    Вил Смит низ годините го има бакнувано својот син. Наводно поврзани се и двајцата со Диди. Тоа е најновото.

Дел од ѕвездите деактивираат профили.

Сите што освојувале награди, морале да ѝ се заблагодаруваат на Бијонсе. Адел дури скршила дел од статуетката за да ѝ даде на Бијонсе. Плус, Бијонсе има најмногу освоено досега. Свифт пак, изгледа не знаела како да се заблагодари, па Кање ѝ улетал да ја ,,извади" на доделување на наградите.

Се спомнува и Џоли, дали наводно ја снимал. Најверојатно не, но таа била вклученa во фотосесија за St.John.

На Mumoftwo30, MacenceEna и DS10 им се допаѓа ова.
  8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.049
    Допаѓања:
    12.462

Не ме чуди Смит да направил инцест.

И Ди Каприо машала се спомнува. Прв на забавите, ја имал честа да ги отвори. Искрено, почнувам да се сомневам и во него, со оглед на неговиот далеку познат фетиш кон млади жени.

На Lotus Girl, Mumoftwo30, Rozevata и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Antebellum

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.642
    Допаѓања:
    8.126
    Ова што го читаме и гледаме од Вил Смит и Џада во последниов период е одвратно!

На Mumoftwo30, LiquidLuna и eliesaab им се допаѓа ова.
  10. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.049
    Допаѓања:
    12.462
    Мислам дека многу јако ќе затресе, не ќе да е само на ова. Многу од фановите ги отследуваат, коментираат бурно низ интернетот..

На Feminka22, Mumoftwo30, LiquidLuna и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Antebellum

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.642
    Допаѓања:
    8.126
    Очекувано е да прават срања за да стигнат до онде, штом стигнале до толку пари на онаков начин оперисани се од многу работи, не може секој да погази етика и морал и да гази се пред себе за пари и слава, ама ова мислам дека ги надминува и најгласните и најлудите приказни. Сега ќе почне да се одмотува клопчето, па ќе се редат приказни за сите.

На nextredstyle, MacenceEna и Feminka22 им се допаѓа ова.
  12. DS10

DS10 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2024
    Пораки:
    2.446
    Допаѓања:
    3.404
    А тој со Вил Смит што се шамараа по оскарите, не знам какос е викаше, има поврзаност?

13. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.049
    Допаѓања:
    12.462
    И Киану има пари и слава, па не е по скандалите. До човекот е.

@DS10 немаше ништо.

На Feniksgirl, jacqueline.s, Musicallinmylife и 7 други им се допаѓа ова.
  14. st-el

st-el Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    679
    Допаѓања:
    4.740
    Не се спомнати Е. Инглесијас, Шакира, Киану Ривс, Алиша Кис, се надевам бар некој има нормален, кој не ги посетувал забавите...

На Mumoftwo30, jacqueline.s, IvvaNeo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Antebellum

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.642
    Допаѓања:
    8.126
    Алиша Кис ја зборат.

На Rozevata и eliesaab им се допаѓа ова.
  16. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.268
    Допаѓања:
    12.263
    Темава е мека за теоретичари на заговор.

Порталиве, но пред сѐ тик-токериве кои немаат друга работа, треба малку да намалат доживљај и да се воздржат од инволвирање на сите возможни јавни личности, во милион сценарија, поврзани со скандалот. IMG_3130.jpeg

На Glowy, Lella, Mumoftwo30 и 13 други им се допаѓа ова.
  17. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.351
    Допаѓања:
    22.049
    Лајкот само за сликата ти го дадов :rofl:

На Mumoftwo30 и DS10 им се допаѓа ова.
  18. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.049
    Допаѓања:
    12.462
    Не знам како ви е смешно, ама добро.

На Gosh, Rozevata, Viveki и 5 други им се допаѓа ова.
  19. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    2.853
    Бог да чува.
    Низ редови сум „во тек“ со ова.
    Дојдов и тука, да видам дали има муабети, видов дека е отворена засебна тема.
    Прогуглав, прегледав набрзина неколку видеа...
    Шо знам... Не е дека не ми се верува, ама... Као, сите тие што сега се споменуваат, години подоцна, значи дека се соучесници.
    Од друга страна, не може бре сите фацки да се на список. Замислете да е така, шо ќе остане? Треба сите у затвор да идат :D
    Мене ова ми оди на политички маркетинг малку, пред изборите, секогаш се прават вакви слични нешта, за да одвлечат внимание.
    И, на крајот од денот: зошто да бистриме политика? Мислам, шо има да се замараме: кој, како, каде, зошто, дали... Нека си се тера работата и нека се среди судски. Ова е само губење време, за било кој од нас. Тотално, ако немаш што да правиш, почни да се занимаваш со ова и ќе останеш без спиење, а ништо нема да решиш, само уште повеќе ќе се збуниш.

Па да земеме и во Србија популарните фацки... Една Цеца, пример... Ехе-хеее, какви уште приказни не се поврзани со неа, од лошо-полошо. И пак е популарна. Кај е парата-таму е играта.

Сакам да кажам, популарноста не е „среча у кучи“, како што повеќето мислат демек, ете, им опалила среќа и се прославиле. Сѐ си има свој данок. Замислете само, колку талентирани луѓе има по светот, а не се популарни. Не може секој. Па, и од локални размери да земам пример-затворени кругови по државни институции, кругови до кои не можеш да допреш... Гледаме што се прави на сцената а, уствари, целото шоу се дешава позади неа. Доволно е само малку од малку да допреш до таа реалност и ќе сфатиш дека, после тоа, веќе ништо нема да те изненади. Парите се моќ, за жал, моќта е пари.

П.С. Мене ми се прејаки нашиве и балканците, воопшто, со коментарите дека и Карлеуша имала слика со Диди. Не можам.

20. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.274
    Допаѓања:
    9.097
    Ја прочитав цела тема и све што сте пишувале, и се чудам како ви е ова чудно, кога долги години уназад веќе се знае низ што треба да поминеш за да станеш холивуд ѕвезда.
    Шоу бизнисот е една таква машинерија ете и еден Зоки Фаци од кај нас што има кажувано можете да сфатите меѓу редови дека истово и кај нас се случува, а ние за холивуд се испотресовме толку.
    На еден балкан, оноа задруга таму што се случува, ги дрогираат им даваат алкохол и во натре после содома и гомора.
    Така да во тие кругови тоа е сосема нормално, само на нас обичните смртници ни е чудно и тажно.

Да тој живот на големи настани на црвен тепих сите дотерани изгледа многу убаво и примамливо, ама цената за тој живот многу скапо ја имаат платено.

На eliesaab, Feminka22, Gosh и 5 други им се допаѓа ова.