Овој цело време го гледав, се за Диди од него дознав и сега ми го сруши филмот, вика демек целиот ,,хајп" за Бијонсе бил лажен.
Ама чист доказ за Би и Зи нема, по која основа да бидат уапсени? Се ова што се пишува за Тејлор Свифт, Мајкл Џексон, Лара и другите се сведува на тик ток conspiracy theory.
Да тоа е вистината што ја продаваат. Ќе лежат во затвор и 100 "доктори" ако треба само за да се они во право. Да Алија умре во авионска несреќа (подметната) сите други детали се измислени.. Иначе чим знаеш толку детално убедена си дека овие се вистински настани на смрт. Hence веруваш во тоа што го продаваат. Suspect everything - ништо не е вистина од тоа што гледаме, се е исценирано, за жал..
Некој ги има доказите сигурно, дали е убиен или ќе направи appearance допрва мислам дека ќе видиме.. Katt Williams го соопшти тоа веќе.
Да да, не негирам тоа. Ама овие што лажат не наштетуваат само на обвинетиот, туку повеќе, на вистинските жртви.
Џеј Кол знаел нешто 100%, нема шанси песнава да е направена и да се совпаѓа случајно. Имаше и снимче од последниот ден на Џексон како осеќа дека некој сака да го убие, ако го најдам ќе го постирам тука.
Адвокатот на Диди : His state of mind is actually remarkable positive. I spend several hours with him every day... His resolve is strong. He’s engaged. He’s focused on his defence... he [has] come to terms with the fact that this is where he is for now." Лабаво... Мисли позитивно Диди.. омммм
Не демек цело време бил надгледуван, а и тој самиот се пазел, не сакал да јаде случајно да не биде отруен.
Ааа читав се пазел, не јадел не пиел нешто, исплашен ќе да е. Мерки на претпазливост - свесен е дека ќе го самоубијат. А мислам дека се чува оти има дебело што да каже и раскаже, може он нема да излезе од затвор ама сигурно нема сам да остане таму
Не се пази, според мене само тоа го кажуваат. Ке биде ко Џефри Епстин, се обесил ама нема тело, имаше тело ама не беше неговото де, yeah sure
Па овие познати што ги збориме пред се ќе умрат од старост на 90+ години него ли од несреќа.. Тие што сакаат да си заминат или се противат, умираат од несреќа. Ги има многу такви за да е случајност.
Добро ај, зошто се убиени Алија (заедно со уште 8 други) и Лефт Ај? И дали двајцата преживеани во сопатничкото со Лефт Ај лажат и од кога цел?