Деталите се скроз небитни и според мене се напумпани.. битно е дека ја елиминирале - нека биде лекција за останатите. Ќе видите дека допрва ќе се збори за неа.
Добро да, ако сакате да ја елиминираат ќе ја елиминирале и да возела таа и да не возела. Ако не возела им е полесно, ќе го платат возачот, ама и ако возела таа ќе нашле начин, а ете и нашле.
А како Алаја е поврзана со овие, освен што и' била другарка на Бијонсе? Така прочитав некаде, дека биле другарки. Можеби навистина се работи за несреќен случај, ама не ме чуди што се поврзува со случајов на Диди, ниту пак би ме чудело да испадне вистина зашто очигледно секаде кај што можеле пуштале пипци...
Па што има по конкретно од тоа дека убиле некого затоа што требало? Не верувам во приказната што ја пружаат кон медијата, и сите тие слики. Премногу исценирани работи имало за да верувам во нешто такво, колку и да има доктори што ке кажат за аутопсија, или преживеани, они се спремни тоа да се исценира и да изгледа вистинито. Се збори a и јас верувам во тоа (како и за сите што ги убиваат) дека она почнала веќе да збори како не може да продолжи со тој притисок и дека имала премногу докази против нив-видела многу, ама ја претркале - толку е приказната.
Па те прашувам зошто неам сретно инфо, ме интересира и јас да знам. Алија ја спомињаат прво зошто била омажена за Р. Кели кого го осудија за силувања, а за Лефт Ај воопшто немам сретнато никаков муабет.
Ќе ја пратев сликава ама нејќев да сум нападна.. одвратно е. да иначе на Алија нејзините имаат потпишано дека дозволуваат да е во брак со Р Кели.на факинг 14-15 години. И после груминг и правел, епа и правел. Иначе Р Кели, е едниот од тие што веќе не можеа да го кријат и го фрлија во дупка да го јаде за сите тужби за силување. А многу се.
Баш пред некој ден ја слушав Candace Owens за тоа што се шпекулира дека истото ќе го снајде ко Epstein, наводно П. Диди има многу снимен материјал за политичари, продуценти, битни луѓе и има големо семејство и блиски и некој ги чува снимките. Уценувал многу луѓе, сите забави ги снимал. Epstein немаше никој и го ликвидираа, уште не се споделени во јавност имињата на вмешаните, а исто се големи луѓе. Гледајте ја Candace, меѓу ретките е што подолго време зборува јавно за педофилските мрежи во Америка и светот.
Да, се имаат земено со лажна лична, демек имала 18. Ама лажниов брак кратко им траел, поништен е одма, одувек се знаеше за него, многу пред да загине. Е тука ми е сумљив Џеј Зи. Се кладам дека има легнувано малолетнички. Не мора да значи дека он лично дрогирал други или силувал, ама убедена сум дека бил со ултра млади. Као, многу мажи биле со многу млади. Како читам за познати, сфаќам дека порано тоа не беше баш проблем. Скоро како типично машко однесување, ако е богат и познат, нормално е да е со помлади. Последно ме изненади Сајндфелд. Немав појма дека на 38 год. бил во врска со 17 годишна.
А со Дрејк оти никој ништо не превзема? Моментално најпознат силувач на деца. Да прашаш било кој човек што користи тик ток да ти каже еден педофил, 95% ќе речат дрејк. И мене прва асоцијација на педофил ми е тој. Сега видов дека и Џенифер Лопез имала некаква врска со случајов, или можда тоа старо е од кога биле во врска крајот на 90-те?