Мн од работиве ги доживувам како препумпани теории на заговор од небитни тиктокери и јутубери кои едвај чекаат некое овакво срање за да билдаат прегледи и да бидат релевантни. Џастин Бибер трепнал на снимка со Диди во 2008-ма, овие вадат наслов ,,ОМГ ОВА Е ЈЕЗИВО, ФАЦАТА НА БИБЕР ЈА ОТКРИ ВИСТИНАТА ЗА ДИДИ". Доволна ми беше снимката од претепувањето на Кеси за да сфатам дека ликов е пореметен и дека треба да одговара. Верувам и дека све и свашта се дешавало на забавите, ова го прави и секој рандом мкд клошар кој дилал дрога во Франкфурт, прво нешто што прави кога се враќа е: става златен ланец, купува добра кола, бело и силува. Не верувам дека секој кој присуствувал на тие забави бил сведок на разни ебаванки и дешавки. Едно е да шмркне некој пред тебе, друго е Опра со шампањ во рака, денса со Леонардо ди Каприо, они мртви ладни, а пред нив 10 особи се рокаат и силуваат во сите пози. Тие силуванки сигг се дешавале после забавите, меѓу помали групи на луѓе, многу дрога, алкохол, слава, моќ, оргии... Ова и у Скопје го има, кај олигарсине. Мијалков со на Кичеец жена му, Кичеец со Боки, Боки со Зоки итн... Како и да е, штакорот Диди не е чист и ќе лежи долго сигурно.
Ако се испостави дека ова со принцот Хари е вистина, не верувам дека кралското семејство ќе може да преживее уште еден скандал, сега веќе е на стаклени ноѕе од толкуте скандали претходните 5 години.
Не се проблем журките. Проблем е афтерпарти забавите каде што селебритис, претежно мажи се дрогирани од страна на Диди, силувани од него и неколку негови блиски, а притоа снимани. И после некои се уценувани. Халкидики 2.0 Кој ти дава гајба, алкохол, дрога и жени за без пари а Секој кој сакал да се дограби до слава, морал да присуствува на журките. Прочепкајте за менаџерот на Бекстрит Боис. Арон Картер се предозира скоро. Куп вакви случаи има. Аштон Качер е дел од дешавките Веќе нема кој не е замешан. Сево ова, дури нешто друго се случува зад сцената
На луѓе ко Диди не им претставува проблем да те частат некој пијалок од било колку долари, ете и 50 па и 100 нека е.
Абе едно се тие "белите" журки кои од секогаш беа популарни ко журки со многу познати, кај што очигледно беше дека одат да бидат видени и да се курчат; а друго е работите што некои ги правеле скришно. Ај своеволен секс и оргии, колку и да е гадно, голема работа. Ама што ем дрогирале, ем силувале. И веројатно и малолетници. И што е обвинет и за продажба на луѓе за секс! Не е само прашање на Холивуд, слава и дроги.
Се појавија заедно на спортска утакмица. Ама може ќе се разделат, којзнае. Досега само еден маж излезе во јавност со сторијава. Се се распаѓа како кула од карти Значи педер е Диди што не го поканил, ама стварно е. Нема смисла, го дискриминира.
Ви текнува на бунга бунга забавите на Берлускони со политичари и членови на кралски семејства? Тоа допрва ќе биде хорор.
Јас ко на друга планета да сум живеела, ова се што читам сега ми е “ново”, само за Ријана знам дека бившиот ја малтретирал. Ништо не ме чуди, ама сум пропуштила доста за Диди. Дај кажете што е со Дизни за нас неупатените?
За ова од Дизни допрва ќе биде хорор. За младите ѕвезди како станале ѕвезди. Disney employees and former judge among 108 arrested in human trafficking sting, Florida police say - CBS News
Ако дојде Камала ќе тераат мафијашите уште долго, само Трамп им е лекот. Обама и Диди беа газ и гашти, а штом бил со Обама по дифолт значи и со Бајден, нели ВП му беше, а гледаме дека Камала се превзема од Бајден па дури и кампањата и програмата, па зошто не би продолжила со блиските врски на нејзиниот претходник.
Тоа што го има е од пред 20 години, за Обама ти велам сега пред 8 години. Не мислев во таа смисла демек дека е црн диди, туку дека му претставуваат препрека штом се блиски со демократите.