Дали знаете некоја агенција што нуди хотелско сместување со вклучен превоз за Скијатос, во септември? Освен Ескејп, пошто се им е резервирано.
https://atlantis.mk/hotel/hotel-bel...tialGuid=aa049a29-3f37-4399-a813-fb4c3d36945c Еве една понуда со превоз од Скопје
Здраво како се движат цените во Скијатос, храна, лежалки и слично? Закажавме преку агенција во септември.
Прилично исто како и на останатите комерцијални грчки острови ако сте биле… Лежалките од 10-15 евра нагоре некаде со пијачка плус. Најскапи лежалки се на Банана бич се сеќавам околу 50-100 евра нагоре, искрено плажата и не е нешто wow за да вредат, според мене најубавата плажа е Кукунарис и цените се многу по пристојни. Има еден огромен супермаркет во центарот не се сеќавам на името и цените се океј има баш екстремно голем избор на храна дури и за најпребирливите. Супер е тоа што има ептен организиран градски превоз ако не сте со кола ќе можете да шетате сегде на сите плажи, има бус на секои 10-15 мин. btw ова е за средина на Јули тогаш сум била ама сигурна сум дека горе доле исти ќе се цените и Септември