Мајки дај кажете искуство за скок на 9 месеци тотално ни се поремети секој ред , навечер заспиваше 9 ипол и се будеше дури во 7 сабајле . А сега на рати , па се буди со врескање и плачење едвај го смирувам да се заби ,не се , веќе имаме 4 запчиња , а и со нив немавме нешто проблеми . Освен скок незнам што друго би било
Decki ja imam i jas taa app...a kazete mi vie koj datum go stavate? Mene spored skokovite mi se cini deka potocen e datumot koga se rodi malovo...a tamu pisuva due date.
@kukla21 видов дека си се породила во 39+2 исто и јас, па ме интересира и мене кој датум го имаш ставено?
Здраво, моето бебе има 10 недели и еве има 2 дена како од 2 до 10 сатот на вечер плаче ако го ставам да цица. Само враце во исправена положба. Исто така во обие два дена нагла промена. Почна да се смее кога му се смеам. И почна во сонот на глас да се смее. И цело време гуга. Дури и делува како да објаснува нешто. Ова плачењево неможам да го поднесам.. навикната сум бебето скоро ич да не ми плачи и вака сега ми се чини којзнај што му е
Ние исти бевме и само сакаше да е исправен и да цица а легнат викаше.Јас потпрена на грб а тој карши на града и така цицаше се чидевме но реков поарно циркус и сито бебе отколку гладен...Знае и до ден денес 6м скоро сме да прави вака за цицање само да не е легнат а му клапаат очињата за спиење... Пробај легната да го доиш битно да цица за да не плаче од глад секако пробај мајка
И на моето вчера никако да и се погоди поза за цицање.. На крај легната цицна и одма заспа. 5ч беше будна. Се нишкаше во релаксатор и да може да и видиш фаца, целата клапната, ама не спие и не! Се пробав и на крај ја легнав до мене. Одма заспа. Спиеше 2,5ч и тоа ја будев, уште ќе спиеше. Скоро 7 ја фати и мораше да ја будам инаку тешко ќе и е заспивањето ноќеска. А толку убаво си спиеше, жал ми беше
Neznam.dali.e.skok? Celo vreme.kenka,spie nogu pati.po 5 min, saka da e vo.race aKo.ne.place .samo saka jas da ja drzam,.drug.ne.. 3+ sme.. me.otece.. do.koga vaka?
Премногу се оптеретувате со апликациите. И моево 3 м уста не затвори ден ноќ си плачеше на крај се помина само од себе и почнав да не му паничам за заби се мислев од 6м ќе почнат но тие едвај на 10м пробија сите кецови. Како на нас не ни е погодено некој ден така е и со нив бебињата. Ептен програмирани ги правите .
Znam oti promeni.vo.spienneto ima vo 4 mesec, poznato kako.sleep regresion. Ama.nie sme 3+ I koga my se so I vristi, n mozam da go.smiram,.nebare go.kolam..sovet??? I samo.kenka veke 4'dena, se my e nepogodeno