Жолтиот период е скокот, а зелениот период е убав период кога однесувањето е подобрено…громчето ти е кога однесувањето ќе е најлошо а облачето е кога однесувањето е добро…ама не се фаќај буквално, не секои деца се однесуваат исто
А датумиве можеш да ми ги објасниш? До 2ри август од прилика ќе трае според нив? И на пример следниот, од која до која дата да се очекува
Не. Следи си го бебето. Кога ќе ги прочитам skills што треба да ги прави после секој скок коса ми се крева. Не ни гледам повеќе После шестиот скок пишуваше на листата на вештини кои бебињата вообичаено ги совладуваат после тој скок Does your baby ask you to sing a song? The baby shows something that thinks it’s dirty Baby pulls silly faces at the mirror when looking at themselves Итн… и знам дека се само примери ама според мене нема ниедна апп на светот па ни доктор што според термин може да ти каже колку дена бебето ќе ти е во скок или кога ќе плаче највеќе Да, имаат скокови, им се случуваат промени али апликацијата е глупост
Леле хоророт наречен 4ти скок Што е со вриштењево, со будењето на пола саат навечер, ова е страшно. Утешете ме дека кога ќе заврши дека детето ќе ми се врати во нормала, ова е неиздржливо
Nas use nekolku dena ni ostanaa, osven na pocetokot na skokot tie 4,5 dena sto bese placliva i so sakase u race nonstop drugoto e okej, super e bebka, kako se plasev super projdovme…. Inaku za vreme na ovoj skok nauci mnogu raboti, se gleda i se smee na glas vo ogledalo, razvieni se koordinacija oko-raka i oko-raka-usta, se vrri od grbce na mese za sekunda i na levo i na desno, probuva da sedi, sama se potkreva, mnogu mnogu guga, koga ja uspivam i peam i ona so mene ispusta glasovi, koga i podavam igracka trga da ja fati da ja zeme so dvete race, edna igracka drzi so dve race, oralna faza na nivo! Daj boze site da imate vakov ubav 4ti skok
И ние при крај од 5скок според апликацијата ама хаос сме, одвај заспива со плачење а убаво предходно сама заспиваше на 2 часа сега никако со врескање плачење и тоа после 4часа некогаш.. навечер само со возење а плус цела ноќ ми се буди бара цица.. значи незнам до кога вакаа
додале нови вештини во апликацијава за секој скок и малце претерале дека сѐ ова би се случило на 6м после 5-ти скок.
Мајки што е со 6тиов скок?!?! Детево како да влезе порано во скок се смени скроз а за два дена треба да е во скок. Почна да се исправа на креветче Неможам да го заспијам сака да стои потпрен на оградата Прекуден само во раце сака, едвај некако го заигрувам на земја, ако се заигра почнува да вика си кажува нешто на некој негов јазик Дали е нормално вака да се однесува? Дали ќе се откаже од висење на оградата од креветчето?
Моето додека не научи да шета низ креветче и да се движи потпрен на нешто само се будеше и се бесеше навечер на ограда и се смееше од 2 до 6 сабајле и ќе си легнеше после