Не прифаќаше ад јас со тоа видов мака дека на 2 пати јако ми го исповрати, на крај со кравјо пробав скоро година е и тоа нејќеше ама некако на секое барање цице прво шише давав и што почна да пие на цице не му текна. Е навечер се буди ама сам зима шишето до него пие млекце и си продолжува... Сега се труда тоа да го скратам
Ќе може ли некој да види дали сме кај првиот скок? Терминот ни беше 10.09 Како ги поминавте вие тие денови?
Ако е само тоа немам гајле. Од кога ни почна скокот е таква. Само сега мака имаме со дневните, често ми се буди, сака на мене да спие. А деновиве од регресијата ноќе многу немирно спие и писка во сон.
Мамис вие што сте поминале втор скок, прашање за вас, ние сме во втор скок, малата со спиењето чиниш принцезата на зрно грашок е...спие само со/до/на мене, арно ама освен што треба да е во раце морам и да ја нишкам и по секоја цена да сум на нозе, грбот ми го искина. До скокот ли е?
Majki, bebceto mi e rodeno na 02.05 a termin na 12.05. Moze li nekoj da mi kaze dali sme vo skok zosto ziva nenaspana sumSe budi 100 pati navecer, preku den saka da spie i se mu e malku son, prilicno nervozen e
Isto bese I so moeto, ke smenva mila, nekogas poveke ke sakat vrace - nekogas ke sakat od lezenje sami da zaspivat, do nekni sakase v race Sega so cucleto I ja legnuvam na krevet jas do nea I si zaspiva.. I do skokot I ne barat nas da ne osekat
Ау овој 4ти скок. Тамааааан почна да се подсмирува (са о што го поминавме и громчето на ww) и еве 16 пати ме стана за цицање, а сабајлево кенка, ништо не му е по воља. Дневни дремки нема, таман ќе заспие, ете го станал.
Ние сме на почеток на 4ти скок. Знам дека секое бебе е различно, ама вие што го имате поминато или сте моментално во тој скок што да очекувам во скоков?
Во принцип никој не може да ти каже точно. Ама генерално ќе биде покенкаво, или повеќе ќе јаде или нема да јаде. Почесто ќе се буди ноќе. Ќе сака повеќе да гушка.
Znaci moram da se pozalam, do sea ni eden skok ne sme osetile sve bila samo den dva kenkava i tolku, ali luge sto e ovaa crvenava faza bre posle 4ti skok, znaci zbudalev, u race place na zemja place u lulaska place da jade nekje da pie nekje osven caj i sok od jabolko, samo gi brojam denovite da projde a plus i so temp bese tri dena moze i toa si ima uloga ama ne se podnesuva veke
Мама веројатно после 5ти скок сте, грешка ти е четворчево. Учи за дистанца и секое ваше оддалечување од неа, мисли дека си одите и ја напуштате.
Моево од прв месец ова го учи . Туку нешто вештини после трет скок да ми споделите? (не од апликацијата туку реални )