Акрос д диштанс. Пошто јас не памтам, ќе ти кажам шо позначајно сум штиклирала во апликацијата: гугање, мини конверзија со гугање, раце в уста колку шо можи повеќе, блузата в уста исто така си ја молкнеше, правење "балони" со лигуши и ептен изразено беше набљудувањето на лица, баш како шо е објаснето во видеото на апликацијата.
Тенкс мами, тоа приметвам и јас. Ама гледам оние на апликацијана се заборавиле, според нив уште да прооди детево во трети скок .
Да бе, стварно. Ама тоа со апдејтите. Има работи шо таму се пишани, а ни сега во петти скок не ги прави или почнува сега да ги прави.
Мојата да. Од бебе шо 2 пати во ноќ цицаше сега цица на 2 саати. И ми премина од 4 на 3 дневни дремки.
Moeto zaspivashe sekoja vecer 12-1 a Sega mi zaspiva 21:30-22:00 i se budi na sabajle okolu 5-6 da cica i prodolzhuva do kaj 9. Preku den 2-3 pari predremuva po 30 min. Ubava vecher
@IRBBB те молам ако можеш прати ми скин кога се скоковите на бебе, роден е на 07.04.2021, термин 21.04.2021. Ми имаш пратено предходно ама со недели. Сори што те гњавам
И моево мислам е во 4ти скок. Башка и ова со регресијава Може некој да провери термин е 24.06.2021 а родено 22.06. Трпение спасение
Леле фала. Сношти ќе полудев едвај ја заспивам и во 2 ноќеска ми станува насмеана да игра и само на цицка
@IRBBB ако можеш да ми ѓи пратиш сите скокови кога ни се за да не те малтретирам и друг пат Термин 06.08 Родена 12.08 Фала ти многу И кога се гледаат скоковите по термин или по раѓање?
Еве ти по термин Еве по дата на раѓање Нема стриктно со која дата се врзани скоковите, индивидуално е, макар што поголем процент се совпаѓа со due date. Мене термин ми беше 07.05, роден е на 08.05, а скоковите кај син ми секогаш почнуваат 4 дена порано од due date.