За две недели правиме 4м, дали има скок овој период? Не сака количка, не сака транспортер, релаксатор, не сака да спие преку ден на кревет туку врз мене, не сака да цица, не сака ад од шише, по цел ден гуга и испушта некои звуци ко навиена е Од бебе што спиеше преку ден по 2часа, стана бебе што спие по 20-30мин, и повторно само ако сум до неа. Вришти безпотребно дури и кога е намирена со се Ако не е скок,може заби да се? Рано некако. Нервозна е,рацете во уста и ги шмука, играчките ги става во уста пробува да ги гризне, прстот ми го шмука..
Скок е. Само што го поминавме истиот. Многу тежок. Беше ист како кај вас. Само што навеер ми сѕануваше на 1-2ч. Помина. Сега си се вративме на старо. Само во количка/транспортер уште неќиме да се возиме.
Колку време ви траеше? Ја бањав прееска..Вриштеше и очајно цимолеше,ко преплашена. Стандард бањање ко и до сега, до пред 2 дена со гугање се бањаше, со смеење ја вадев, а сега ме испотресе Леле,само да не ни потрае
@Chanell* кај нас траеше 6-7 дена. Сеа сме пак на старо. Само количка сеуште не сака, ама мислам дека нема ни да сака додека не почне са седе. Сака се да гледа околу него а и у транспортер неможе многу да гледа како што може у раце.
Ова е некоја апликација Дафи или?? Би било добро да ја имам Се од збор до збор е точно, бебка се од ова прај. Месец и 4 дена дме ние. Колку временски трај овај скок во развој?
Од еден во друг ден ќе се претвори во ,,старото бебе,,. Чувај живци за тој околу 3ти месец. Овие другите не се страшн.