Да ти кажам ноќното спиење и е топ (пу пу да не се урочам). Освен шо сака со нас да спие. Иначе дури за разлика од 4ти скок, бара за цицање на 3 3ипол саати. И мене ми беше страв првите неколку пати и како на трнки спиев ама после стануваш свесен дека има бебе и во потсвест ти влегува, нема шанси да го смачкаш. Нашата спие на средина, главчето и меѓу нашите перници.
Со нас спие од првиот ден, никако не сакаше во креветче, едноставно со време се навикнуваш, јас и мм се спуштаме подолу од неа, ни доаѓа нашите глави до нејзината половина, поточно таа спие до мене а јас до мм, не ми е сигурен тој дека мн се врти во сонНа почетокот постојано ми беше на града дека цуцла и не прифати, тогаш едната рака си ја ставав под глава др под тело и само така спиевме, кога си на маки секако ќе најдеш начин
До 18 месеци или 75 недела завршува последниот 10ти.Кажи кога и беше терминот и ќе ти кажам дали има скок?Ама кај др.Гуднајт прочитав кога проодуваат имаат регресија во спиењето сакаат да вежбаат одење,не да спијат.По некоја недела се враќаат во нормала.
25.10.2020 , оди веќе некое време , термин ми беше 20.10.2020 , се роди со провокација 5 дена по термин .. не знам дали има некоја врска ова , ама да си кажам јас . Приметив и дека и излегле две запчиња од доле ( двете двојки , а не верувам дека преку ноќ и излегле , уште вчера и ги видов , а нервозна стана од четврток ноќта .. ) . Освен ако не и излегува уште едно горе . П . С . Забиве , релативно касно ги извади , до полна една година имаше само две од долу , двете единици ..
Мене пострашно ми е да не е она на средина, да е од страна. Се си мислам ќе падне . А не се врти дур спие, плус на стомак спие. Ама секој си знае како е најдобро пошо сите различно спиеме
Не сте во скок сигурно од што преодува не сака да спие.Што и да е период е и ќе помине , само трпение спасение.
Да напишам искуство со 7ми скок, мислам дека 6ти ми беше тежок ама како одат понатаму се потешки ми се, преку ден иако имавме убав период кога се заигруваше со играчки на земја со лазење и се за да сега постојано ми се беси на нозе и да бара да ја дигнам, додека најде нешто со кое не треба да си игра не дава никако да и се земе од раце, постојано ја пазам да не става во уста, пишти по цел ден, на момент плаче па почнува да се смее, во количка никако не сака да се вози па затоа само во кенгур ја шетаме но веќе е тешка и кенгурот и ги зарежува и нозете, мора да барам од оние ранци за планинарењеза заспивање мн тешко ни оди, касно легнува па после 2 часа се буди и си игра на спална, ме кубне мене за коса па татко и, па се така до 3 наутроза храна стана уште поприбирлива, барем сака да цица ако не друго. Знам дека е период и ќе мине, ама уште колку такви периоди не чекаат
Да!!! Мене Калина ми влегува во скокови по дата на раѓање не по термин. 13 дена пред термин е родена.
@Snowflake92 @kostovaivana и мојата е изгледа по дата на раѓање, една недела пред термин е родена. Ама приметувам промени па мислам дека е влезена во 4 скок
Dobro utro Majki ne mozham da gi svatam ova skokovite 4 meseci sme. I denovive nishto ne mu e pogodeno ako me snema sekunda vika place so solzi.. A sum do nego i vo race da se gushka okej e. Roden e na 20.07 a termin mi bese 01.08.2021. Ubav den
Што да очекувам кај громчево во 5ти скок? Освен што денските дремки му се кратки и сака само во раце уште што не чека?
Во 4ти скок сте и по термин и по дата на раѓање. Ние на цицка ги поминавме ноќите. Се тргам-се буди. Ако заспиеше длабоко, плачеше со солзи во спиењето.
Даааа ноќеска неколку пати се пикаше во мене и бараше да цица само што не плачеше. Обично само еднаш до два пати се буди Колку ќе трае