Е и ние сме овде плачење за све, заспивање во раце шанса нема, а во креветче кога ќе го оставам мислиш го тепа некој во количка исто ,пак во раце ќе го земам плаче од што му се спие , ќе се измори од плачење па ќе заспие и се е така, фала богу навечер не е лошо си спие, али денски знае да не поремети од толку плачење, веќе имам уплав од неговите запивања, до кога трае чудово
Ќерка ми од кога е родена денски дремки и беа во количка навечер во креветче. Е сега со скоков ако ја ставиш разбудена вришти ко боцки да има во количката и креветчето. Никогаш не сум ја успивала во раце, е сега мора да ја нишкаш 10 минути во раце да се успие малце, за кога ќе ја спуштиш да не вришти. И после нишкам количка или креветче уште 15 мин да заспие длабоко. Чим сте 4+ при крај сте.
Од синоќа полузаспана ја хранам барем за тоа да нема вриштење. И почна да ми се буди ноќе. Ноќеска 4 пати. А си спиеше без прекин, дури ни млеко не бараше.
Moeto ne se vrati, a ko sto citam tuka a i na drugarki isto. Se budat vo nokta 2-3 pati. Baska zabi ke pocnat pa drug skok. Mojata imase period ke stane vo sred nok 3-4 saat sabajle i saka da si igra ne mozevne po 2 saati da ja zaspieme
4ти скок е од 14.5 до 19.5 недела, според табелата јас што ја гледам. Иако ќерка ми и во 4ти и во 3ти влезе порано.
Не. Не е утеха знам али тоа е. Ние се вративме една недела во нормала, па заби почнаа, па 5ти скок. И повторно станува на 1час,2 часа ноќе. А денски ок е. Супер. Освен што спие в раце само
Најточно . Ние сме уште денес во 5ти скок и можам да кажам дека спиењето во овој скок и беше подобро него во 4ти. Во 4ти се будеше на саат ипол два, а сега во 5ти знае и по 3 3ипол да сврзе. вкупно во ноќта 4 пати бара цице. Друго вака супер го поминавме. Неколку дена беше така покенкава и една недела сакаше со нас на спална. Сега до кај 4-5 си спие во креветче па после со нас. Ама скроз се смени, ново бебе имам. Ептен ептен е интересна. Се закача, се смее гласно на глупости, многу е поинтерактивна со луѓе, се исправа на сите 4 и лази наназад, играчките ги препознава, се превртува, во џамперот скока и се лула . Многу нови работи изнаучи во скоков. Ај нека бидат и другите вака
Moeto ke odi vo gradinka taka da jas od tamu se nadevam deka ke se sredi poso nema da zaspiva so mama veke
@brm_brm Aaa nie plus pochnavme i so piskanje pokraj plachenjeto denes i na vakcina bevme,se nadevam dobro ke pomineme @Tea SK lele dala ti,se nadevam sme pri kraj so skokov.Ke sakash li da mi pratish od kade ja gledash,da ja razgledam i jas? Ova so puberterot ti beshe