Gore dolu razbrav od prilika kako odi, jas mislev utre na 08mi zavrsuva skokot ama izgleda ne e taka...inaku kaj se gleda koj skok kolku vreme trae, na primer tretiot kako da znam kolku vreme trae?
Вториот скок е од 7ма и пола недела до 9та и пола недела, а третиот е од 11та и пола недела до 12та и пола недела. Спрема првата слика ако сакаш да видиш колку недели или од која до која недела почнуваат/траат скоковите.
До сега скокови не сме осетиле. И петтиов денски не ми е страшен, се навикнав дека дневните дремки не ги спие без мене и цице, ама барем ноќе во креветче си спиеше со 1 2 будења и продолжуваше со спиење. Сега се бориме да заспие. Секоја вечер почнуваме од 21:30 па до кај 23 не зацврстува. Де со нишкање, де со цицање, таман мислиш готово заспа, ете го почнува со кенкање. Вчера во 00 заспа и од тогаш до 5 сабајле 5 пати се разбуди со кенкање, а во 7 е веќе буден. И си трае тоа со денови, да земам да се дрогирам полесно мислам ќе ми биде. Не те утешив ич ама тоа е
2 meseci i 1 nedela sme, dali ima skok ovoj period? Place koga zavrsuvame so banjanje se dodeka ne go stavam na cice, a ne e gladen bidejki 10 min pred banjanje e cican. Place za vo race isto taka, i opsto pokenkav e ovie 2, 3 dena
Се смеевме со сопругот ако не се разведовме во 4ти скок, никогаш нема. Чек сега да му кажам и за 5тиов
Аиии исти сме од вчера вечерта . Од 9 и нешто заспан на секој саат со кенкање до 5 се будеше. Цица а не презаспива, па нишкај, па пеј, па со цуцла. Таман си го легнала и си задремала тој се разбудил пак Поспавме малку од 5 до 7 ипол и толку, спремен да стане. Денес сме на 3 дремки од 4 предходно, спиење во раце. Ќе видиме како ќе тераме вечерва, лесно го заспав ама до кога
Може ли некоја мајка што ја има апликацијата да ми озрачуна дали сме во скок многу ми е чудна беба деновиве по кенкава него обично, датум на раѓање и термин 31.10.2021. Фала најмногу
Mojata vaka pravese od zabi...mada jas mislam deka da se sami vo soba podobro ke spijat. Momentalno sme so korona doma jas spijam 2 veceri vo dr soba i bebe mn poveke vrzuva...po 2 pati se budese a koga e do mene mislam na saat dva. Da imav pogolem dom odma i praam baska soba i nek se valjda na golem krevet sama
Од скоро први 2 заба извадивме многу лесно, нема на повидок други, а на секое презаспивање во креветче го ставам, од старт не спие со нас. Само на скок ја препишувам кенкавоста и будењето ноќе, дење е ок и со дремки и со однесување.