Дали може некој што ја има THE WONDER WEEKS може да ми израчуна дали сме во скок. Дата на раѓање: 03.11.21 Термин за раѓање: 09.11.21 Ви благодарам
Дали новите skills што ги учат бебенцата се покажуваат после скок или за време на скок? Моево е 3 месеци, почна рацете да си ги гледа, да прави балончиња со устата и да се смее на глас. Според термин уште е во 3ти скок, според дата на раѓање го помина, ама јас не осетив ни тогаш ни сеа некакви промени во однесување, спиење и пиење млеко.
Какви ви беа малите во оваа црвена зона? Се ближиме кон тоа, ама уште сега како да осеќам има проблеми со спиењето..
Индивидуално е, ние до 5ов скок не сме осетиле скокови, како преку ноќ да учел и покажувал работи. Така што додека мирно си тера, полни и ти батерии.
За време на скок. Индивидуално е. Ние сите скокови до сега релативно добро ги поминавме, освен 4тиот. Многу често се будеше ноќе. Во црвената фаза си беше најок само ако ме изгубеше од поглед одма сирена пушташе и не сакаше многу кај други да седи, само кај мама.
Со спиење немавме проблем. Освен во 4ти скок, инаку е ок. Јас и не ја осетив таа црвената зона многу, многу. Да, сака пример да е кај мене в раце ако сме повеќе луѓе во собата, ама и не секогаш. Да не сум тука, да ја чува баба е не ме ни бара И да, да сум на другата страна од собата кемкаше, ама сега ја оставам пр, в хранилка, в џампер што ми е поблиску и ме гледа и ќути
После 4оит скок ви се среди ли ноќното спиење? Јас од бебе што спиеше цела ноќ во 4ти скок и по него добив кенкаво бебе што се буди често.
Ti bllagodaram vie kako poiskusno vo ovaa tema spored koj datum da se vodam poveke terminskiot ili datumot na raganje
После 5ти скок ни се среди дури. Еден месец можда бевме катастрофа. Сега си станува по 2 пати, ептен ретко да се разбуди повеќе пати
Мамии што друго да очекувам од 5ти скок освен будења на пола саат ? Сигурно веќе сме влезени , друго бебе имам.. 5+ сме п.с и да прашам нешто, вчера погрешка го удрив со нокт на носето, жива се изедов Колку плачеше со крокодолски солзи , неможев да го смирам ни гушкајќи ни ништо А мислев дека ќе се смири веднаш откако го зимам во раце и го гушнам ама никако , вие како ги смирувате?
И ние сме во 5ти скок, усоврши вртење од стомак на грб покрај неспиењето Кога плаче му пуштам музика детски песнички на Биби и одма престанува