Значи ќе си продолжиме со неспиење, оф оф. Мојата засега се врти на името. Чат пат се врти од грб на меше. Ама не седи, ич не е сатабилна. Најново двете нозе ги пика во уста
Нозете ги крева до главата,исовремено мрда мноу силно со нозе и раце мислам ке и се откачат,кога лежи на грб се подига со главичката сака да стане,ја гледа и тегле градата се чуди од каде цица,и кој и да презбори или нешто да и шушне веднаш се врти ништо не пропушта на моменти не може да постигне каде прво да се сврти да погледне. Душички се секој ден се поинтересни стануваат.
Бебе почна да ми се буди 2/3 ноки по ред во 4 и да нејке да презаспие, денес презаспа тек сабајле во 6, стана во 9ипол о до 3 на ручек несакаше да заспие, што не се случило, секогаш заспива на 2 саати максимум 3. 8 месеци е, можно е да е скок?
Mojata taka pravi zabi koa vadi ke stane vo sred nok i po 1.5-2 saati nema zaspivanje. Ke i projde period e
Moze li da mi kazete dali maloto moe e vo skok ve molam? Roden e na 02.05 a termin na 12.05. Ne mozam vise so besneenjevo
Кај нас после 6ти скок ова се случува мн често, накај 10ти месец имаат и регресија во спиење, нас не држеше едно 5 недели, моментално сме 8ми скок станува во 1 седи до 4 па си легнуваме скоро секоја вечер
Veke koga gi spomna zabitr imam edno prashanje, moze e glupo ama ne znam dali gi boli/cesa samo dodeka probivaat niz zlebina ili i posle koga rastat? Eve moevo izvadi 2 zabi od ednash minatat nedela i mislev gotovo pomina toa ama uste e nervozen.
Лелеееее ние сега сме на 2 weeks.. викам почнаа да се гледаат, кај и да е за ден два ќе излезат.. Многу е 2 месеци вака да се мачи
Не не, не се мачи два месеци…толку од приликаа треба целосно да излезе забчето…обично моево има иритабилност 4-5 дена пред и 4-5 дена после пукање на непцето
Морам да се пожалам, Не знам 5ти скок ли е, заби ли се, немам повеќе сила. Само 8 часа спиеше, за дневни дремки ред нема...спие по 30 минути 5пати во денот и тоа во раце. Навечер мора јас да сум до неа инаку не спие! Синоќа ми се разбуди со плачки и никако не можев да ја смирам едно 20 минути. Да не спомнувам како се успиваме, ја нишкам и шетам низ собите додека да заспие, ја чекам да зацврсти сон и да ја легнам на кревет и штом ја легнувам се буди, па така ова го повторувам со часови се додека не ми успее. Рацете не си ги чувствувам веќе
Знам заедно го проаѓавме 4ти скок, ние по табела утре влагаме во 5ти. Искрено јас си се навикнав на успивање и спиење во раце, зашто после 4ти не се врати во нормала. Навечер секако ми се буди на саат ипол, а преку ден ако не ја земам во раце да ја презаспијам, шанси нема повеќе да спие во креветче. Ме интересира што бетер може во 5тиов скок, зашто за неспиењево ме истренира
Ние излеговме од 5ти скок но сеуште многу често се буди навечер па дури и останува будна, ме клоца и си зборува. Успивање и нишкање минимум 40 мин, знае да трае и до 2 часа.. Тешка е, ѓуленце е направена откако спие со мене, цица на секој час. Не рацеве, цело тело ме боли, од што ја држам во раце, спијам искривена кон неа, што да кажам.. Се надевам ќе оди на подобро спиењево, нели е рингишпил, после лоши ноќи следуваат подобри Дремките ни се исти. 3-4 по 30 мин-1 час, во раце или до неа да лежам. А ни следува црвената фаза... Не знам колку ‘полошо’ може да биде Сочувствувам мама, не си сама Ќе издржиме, но со последици
Мх мх мх лепота една у громчето на 5 скок сме, ова што е станат лепенка мислев од скокот е, ама ќе си има и продолжение
Поддршка мами, јас мислам дека се двете во комбинација . Иначе 5ти скок журка, препрепреуморна сум, има енергија 200, цело време во раце, а не е више 5 кила, па и не знам што му стана, ги продолжи будните прозорци многу, по 40 мин. до саат сигурно. Завчера втората дремка 2 саати (јас до него, многу нормално), и после тоа заспа дури вечерта по 5 ипол саати. Со татко му испопаѓавме, тој мака нема. Ваљда нема да му текне да крати на две .