Фала ви ,гледам задњиве 2,3 дена не спие убаво и пораздразлива е...па ми текна дека може скок да е...и ете ,душички се нека поминува со лесно.
Здраво мамички. Ке може и мене да ми израчунате роден 13.12.2021 термин 8.12.2021. Вчера и денес е многу нервозен исто и незнам дали е нормално кака повеќе пати на ден ептен течно како водичка
Според термин не сте, а според дата на раѓање би требало да излргувате од fussy phase, еве подетално објаснување
Во 5ти скок, 26та недела ви се поремети ноќно спиење? Кај нас остана пореметено после 4 скок, а сега пак уште бетер
Кај нас од 5ти почна хаосот со станување среде ноќ да си игра еве дури сега после 8ми се среди ноќното спиење колку толку.
Еве сум, малку збудалена , не се трпи значи, плачки нон стоп, лази по мене се тегне за ногавици за да се исправи и плаче дур не го кренам, го оставам на подлога и за секунда вришти и со солзи лази накај мене.. Пресоблекување и облекување со бегање и плачење, урлање ни се... Почна со конкретни звуци да комуницира кога сака да го кренеме, кога сака да се движиме кон некаде + се тегне со цело тело натака, се закача ако не му обраќа некој внимание, вика мама, тата, баба. Урла кога било кој сака да го земе во раце, само кај мене и татко му може, хаос хаос. Со јадењето кога сака каде кога неќе нема шанси да му протнеш нешто. Се исправа насе и сешто, фиоки, ѕидови, машина, столчето за хранење, кауч, стана многу побрз во се, само го бркаме низ дома ама ова е убав дел, многу сум горда на него
Тука сум и јас Скок плус горни двојки, температура од вчера почна да крева, по цел ден и ноќ е во раце, се измачи дете
Девојки како да, знам дали бебуш ми е во скок ако може да, видите Родена 04.11.2021 Термин 17.11.2021 веке 2 дена е кемкава не спие мн мислев дека има мака некоја ама нема темп. Последно 37 точно.
Нова мама сум, бебе ми е 3 недели, може ли некој да сподели каква апликација е и како можам да се информирам повеќе на оваа тема. Бебе 3-4 дена одвај спие по еден сат врзува максимум, има грчеви знам, ама можно е и да е некој скок?