Можно е да е скок, првите два скока малата не ги манифестираше ама затоа трети и четврти.... Апликацијата е The wonder weeks се плаќа и е само за андроид телефони.
Елате да си се гушниме и ко преживи причаче. И 5ти скок ми беше тежок, ама сега не можиш од видик да му побегниш. Па по татко му како плачи. Рика.
Гушка башка тргнувам на работа за некој ден, separation anxiety на најјако пуштена, осеќам со солзи ќе се појавувам на работа
Majki dali e mozno da nesaka da jade vo 4ti skok? Po datumot koga e rodena bas kaj gromceto e, abe shishe da ne vidi, kako da ja davi nekoj, po 4-5h ne jade i koga ke jade samo po 50-70ml kako nekoe novorodence ne kako bebe 4 meseci. Maka macime cel den probuvam so shisheto vo usta
Најнормално...ние 4ти и 5ти скок не ги осетивме на друг начин ама штрајк за пиење имаше во секој од нив
Mnogu blagodaram, vaka e podrugo barem znam nisto ne i e! A sekade citav deka non stop baraat cice i mislev deka mnooogu povekje ke jade ama ona ustvari saka da visi na cucla i shishe a ne i se jade.
Мајки здраво. Ај ако сака некоја да ми пресмета дали сме во некој скок ? Значи 4ноќи по ред бебе не спие воопшто добро, манифестирано со нонстоп вртење лево десно, со рачињата ги трле очињата и доста е нервозен. Бидејќи имаме други проблеми и на тоа сме повеќе сконцентрирани, па ме интересира дали е скок во развој или незнам што ќе полудам воопшто не спие и е нервозен. Термин ни беше на 3ти Декември, а се роди 16ти Ноември. Фала ви.
Софи мила по датум на раѓање сте на почеток на 4ти скок, а по термин сте на крај на 3ти скок. Повели сликите.
Врескање на се живо и диво и не дава никој да ја допре, али човече синоќа хорорр значи хорор од вечер имавме. Цела вечер во сон кенкаше едно 50 пати се презаспивавме, во никој освен во мене не оди, а ме снема хистерише право, протестираме со јадење + заби вадеме и искрено ме збудалува. Кога ја бањам едно 10мин се молиме да испаднеме од водата и таму има плачки која ја вадам... Сака само да е исправена, за се да се држи да оди, на проодувалката лета веќе, па дури стабилната она ја дига са двете раце и стои со крената проодувалка во воздух
Дај боже да го тераме вака, идеме накај него Кога не е умен мм само му викам уживај сега, 6ти скок ни доаѓа. Уште влече трауми од петтот
Срц можеш да ми пресметаш кога ќе почнат скоковите кај мојот дечко? Термин 18.01 2022 Роден 29 12 2021
Мајки помагајте ако Бога знаете. Искочивме од фамозната 17 недела, големи промени нема ОСВЕН што а ме нема у нејзин висок тоа е пиштење, пиштење е и ако проба да ја земе некој, пиштење е секогаш. Јас ја сакам ама сакам и да јадам и да исчистам. До кога ќе трае ова чудо. Ова не се трпи. Готово побеснав нема кој да ми исчисти, срам не срам една недела прашина немам избришано ќе поумреме.
Исто беше и моево, неколку дена пред крај на скокот мислев ќе се мрднам. Морав нон стоп со него и нон стоп да го занимавам, се му стануваше досадно за 2 минути, спиење никако, а го земев во раце преку ден да го успијам уште толку вриштење. Успевав да го смирам во раце со нишкање во кујна под аспиратор, ќе пиштеше 5 минути, си викав издржи издржи и ќе заспиеше За чистење и јадење да не праам муабет, од нога нешто набрзина. И во раце го оставав да спие за да ми одмори главата малце. Ама еве една недела откако помина скоков па се смири скроз тоа, малце кенкање стандард понекогаш, си седи сам во релаксатор јас дури средувам, готвам и јадам. Така да не губи надеж, издржи уште малку