Ние сме ист термин, а еден ден разлика со породување, со среќа скокот, еве денес како утепана сум што стана освежено бебето спремно за играње во 5 ипол... тек је почело
Мајки јас сум ве попратила Систина хаха. Ние на 18ти си отидовме дома со бебуш на 15ти се породив. Сигурно сме се начекале некогаш по ходници на контроли. @Speechless
Lele luge 4ti skooooooook, znaci mi se plachi na glas vo momentov, od 4 sabajle e stanata, podzaspa uste malku do kaj 6 i od togas navamu edvaj 2 dremki po 25minuti. Celo vreme se kenka, velo vreme vo race, mi ja kubi kosata me grebe so noktinjata po vrat, cela sum crvena, me boli glava, ramenca, kicma, zglobovi, me dokaci vcera za usta mi ja rascepi na 2 dela dolnata usna kako stisna i povlece, pa na seto ova i nova hrana oti mislev ima refluks ama eve od novata ni da povrati ni da ja boli meshe ama zatoa zdriga najsilno na svet i ja maci sega zdriganjeto 2 dena probuvam da odam vo prodavnica so nea vo kolicka 2 dena se vrakjame vristejki, ke ja ispravam doma ke zdrigne i posle se smee i jas po ulica odam so kolickata kako nekoj da me brka dodeka ona vrishti samo pobrgu doma da dojdeme. Ne sum jadena, ne sum sednata neznam kako se vikam, pomos nikakva od nikoj bidejki ne sme vo Makedonija, zivotot ne mi trael tolku dolgo kako ovoj skok mi se cini. Nekoj nesto da me posovetuva za podrignuvanjeto i za kenkanjeto?
Of of of lele majko mila, neka e ziva i zdrava ama 24/7 si bara rabota. Pocnav da ja uspivam vo kolickata place malku podstanuva so glava ama na kraj zaspiva nemozam poinaku modri mi se racete mi popukaa kapilari strasno izgledam
@sani99 @brm_brm @BezglasnaBukva како сте со црвенава фаза, знам заедно бевме скоковите? Има нешто промени кај бебе да плаче по вас? Мојава мука нема, не не бара, дури малце тапа ми е
Плаче и кенка цело време. И башка и остана последица од четврти скок нејадење и будење ноќе на секој саат.
Ех и јас пишував, ние сме 29та по термин а 30та по дата.. не ни плаче ама ич кога сум излезена . Тапа ми е и мене... Кога сум дома сама со него пример го оставам на под се заплака па му дадов играчки и се заигра па после некое време му се здосадува и ме гледа и плаче за да го дигнам а вака општо не ме бара Баш мерак ми е
Исто. Бевме излезени со маж викендов, кај моите беше, си викаме сеа ќе се радува кога ќе не види...ништо, си тера она таму. Денес јас бев излезена, се враќам викам плачеше нешто, ништо, мука нема. За на под седењево скроз исто, ќе се замафта со нешто и пак си тера, не ми се замара многу.