Бевме и на доктор,сѐ си е во ред ми рече, нормално било.. Денеска е посмирен, се надевам само дека ќе се врати во нормала.
Ќе сака ли некоја мама да ми прати календар со скокови од апликацијата што ја користите? Роден е на 08.08.2021. Фала однапред
Очигледно сме влегле порано во 7ми скок, ништо не му е погодено, не јаде воопшто и во градинка цело време плаче ... Овие денови цело време е кенкав, плаче за да го земам.... Ќе се опорави или ??
34 more days to go вика апликацијава за четврти скок ајмо, ко преживи причаче. Може ли некој да ми прати кај гледавте прозорци за будност или тоа пу-пу не важи веќе? Моево трие очи и се вцрвува за спиење откако е буден саат ипол и не се дава да заспие и не се дава. За навечер нејќам ни да почнам. Што ѝм правевте, ама најискрено?
Јас мишто не и правев, кога и се спиеше тогаш, џабе е. Само ќе се изнервирам и ја и она уште толку ќе пишти.
Само што сте го поминале најлошото (громчето). Држ се и ти и ако се доите а одбива да цица, одмолзувај се рачно по малку, колку да не ти се камен тврди градите. Ќе помине.
Бев упорна со количка низ дома... Среќа сега потопло е, ти препорачувам надвор да пробаш За прозорци за будност и сите работи за спиење јас од тука гледам: https://instagram.com/drgoodnight.mk?igshid=YmMyMTA2M2Y= Инаку 5ти скок кај громчето, станува во 5 еве секој ден со гугање и после еден саат ескалира со вриштење... Мама и тато ненаспани Таман се смиривме од 2 ипол месеци кенкање по цел ден.
The Wonder Weeks, се плаќа 5 долари еднократно на Playstore. Има и книга со истото име, апликацијава е правена по неа и си пише сѐ, за што е скокот, кои се знаци, што ќе научи итн. Можеш и да си гуглаш за секој скок поединечно нели, ама мене ми беше позгодно вака, сѐ на едно место.
Majki crvena faza osven shto plache pk mama i tato i uci za distanca ima nesto drugo? Cel den kenka, place, ne spie...moze od shto smenivme mlekce na edno drugo kako demek podobro a moze i nesto e ao crvenata faza povrzano...pa i zabcinja nema uste i toa mislam deka ja machi neznam veke na shto da mislam i kako da pomognam i ona ziva nenaspana isplacena izmavena i jas pokubana kako kokoshka, umorna skapana. Of beeee!!! Aj barem pishav da mi lekne malku
Јас дојдов да се пожалам. 7ми скок од прв ден пуштен до даска навечер будењр цело време, а почна да врзува по 5 саати. Значи секој скок без исклучок, будење на саат. Преку ден ок е, једино што му вриштела на татко и нејќела во количка да се вози, да оди сакала....а не оди самостојно уште . Што се учи во 7ми? Јас тоа што гуглав ми искочи се дека и е научено. Дај нека завршат веќе скоковиве, не се трпат.
Ххах исто исто , првата недела ни беше хаос со спиењето , вриштење ни количка не сака ни ништо ... не јадеше воопшто , неколку зборови си научи Незнае сеуште да се исправува , само има обиди за лазење
Живци ми искина кога не сака да јаде, а во градинка идеме.. Едвај чекам да се преселиме здравје утре во стан па ќе му правам палачинки мафини да видам и со тоа како ќе бидеме.