Аиии кај и да е ќе ни тропне на врата. Ај па може ќе се разјаде . На неспиење се навикнав. Уште ако почне и да спие, тоа веќе ќе е луксуз. А што се учи во 7ми?
Леле скроз ми се смена бебето во еден ден од лакомо спијалче сега стана ѓаолче ни јадеме ни спиеме за плачки први сме па и уште и менструација добив
Da se prijavam i jas za nejadenje vo 4ti skok, preku nok kako so noz da se isece detevo, edna nedela sekoj podoj bese placki, pa malku od malku se stabilizirase megutoa seuste jade pomalku, barem jas taka mislam po osetot na gradite.
Леле незнам дали пак порано не фати 5тиов скок ама денес синко од кожа ме извади. Се шетавме со количка, еднаш фино отспа, цицаше,шетавме и му се приспа...кога рече вришти на цел глас, нејќе во количка,нејќе во раце, почна рачето да си го лапа цело во вриштење, остана без воздух од дерење и така едно 20мин. Неможев ни во кенгур да го стаам,ужас невиден! Едвај во раце ми заспа и по30мин. си стана и се смешка ко нишо да не било. Дома пак со плачки дремна и со плачки стана...ме фаќа страв од вечерното легнување чим вака вришти за малите дремки....кажувајте што да очекувам во 5 скок! Ми се повраќа од скоковиве
кога е успана ги исцицва до болка дури ама да е активна па да дадам се гади, вришти пишти иначе спиење ни е 15 мин денски конечно сега ја заспав после сат и кусур се молам вечерва да и е помирен сонот оти мама нема сила веќе и ние сме 4ти
Аууу што е со 7миов скок што бебе не може цврсто да заспие навечер??? Синоќа на 45 мин се будеше, и во 6 ипол сабајле наспана. Ќе попаѓаме за спиење
И мојата до 8 си спиеше, денес во 6 ипол заедно со петлите и ние станавме. Сама веќе не спие мора да сум до неа, само што ќе станам се буди. Расположение во секунда менува, за вриштењето да не зборувам…
А тек 42ра недела е, што ќе се прави до крај јас не знам . Најново и е во скоков пелена нејќе да и се менува, вришти и бега колку што може побрзо.
Да ви се придружам во маката, на адаптирано сме ама единствено кога е успан успевам да му дадам, инаку дури е активен нема теоретска шанса, среќа преспива на 3 и пол 4 часа и таман му идо за млеко,со спиењето навечер немаме проблем се случи само два пати неделава да се буди на саат време,инаку спие 8 саати па се буди за млеко и ако не го слушнам одма дека се буди,ако се расони и не му дадам,ќе треба да чекам саат и пол да се успие оти престана да плаче кога ќе се разбуди си дреми во темница и по некое време ќе почни да гуга. Обично уште кога се врти го сеќавам дека ќе се разбуди ама ете ноќеска бев кома и не го слушнав дури во 5 и пол го слушнав си гугаше а сигурно пола саат бил разбуден . Денски е понервозен и ако види дека не сум до него одма почнува со вриштење.
Isto i jas, sekoj moment na uspanost go koristam, togas najveke jade, inaku moze so saati taka da si sedi
7ми скок, од 3 ипол до 5 се мачевме да ја презаспиеме, шанси немаше, никако не презаспиваше, ни цице, ни нишкање, ни цуцла, ни тапкање по газе. Станавме, кафе пиевме, сега си заспа она со татко и, а јас се спремам за на работа да идам, да одморам. Имам флешови од 4ти скок, скок се понавља
Здраво, дали може некоја мајка со апликација да ми ги пресмета и на мене скоковите. Термин 30.04.2022 ,роден 29.04.2022. Фала многу