Леле само да не е како 4тиот Прв ден од 7ми скок, прв ден на работа Се е во најдобар ред, сега за сега. Може го помина скокот порано, барем се надевам
И официјално завршивме со 7 скок Позитивни работи: Почна да лази, почна да се исправа, повеќе бебешки баблинг има, конечно фативме ред со дневните дремки и ноќното заспивање, почна да се вози во количка и да си разгледува без да сака само во раце да е, повеќе знае сам да си се заигра. Негативни работи: Будење 2345 пати, штрајк со нејадење, се научи нешто ако не му дадеш да се инати да кенка Се расплакува некој непознат ако му прозбори, не дај боже да му се приближи, а он во количка. Плачење со солзи со све. Шанса нема да го киднапираат Ајде уште три скока, па ќе се префрлиме кај тантрумите
Кога е 7ми скок? Едит, сеа видов на претходната страна дека е 41 недела. Тоа значи 9 полни и 1???Според таа пресметка сме влегле веќе.
Ја немам апликацијата, таман ќе ги заборавам скоковите гледам дете чудно ми се понаша, оп почнал скок. Не читам унапред, страв ми е
Majki sto se slucuva vo 7mi skok Detevo se vrati na 3 dremki legnuva mnogu docna nemozam redot da mu go fatam ..
Напади на бес. Кога детето не може да ги искаже своите чувства па се лути, плаче, вреска, се треска од земја.
3-4 години кога ќе научат да ги распознаваат емоциите. До тогаш да се наоружаме со трпение и смиреност.
Лелееее па до тогаш со паметов ќе се мрднам ајј а и цело време е лепенка кај никој несака вришти се мава од земја се тегне по мене што да правам незнам
Ja otvoriv temava za ova da vidam. Samo sto pocna znaci dreme na cicka na zaspivanje po saat vrmee ne mozam da stanam ne se uspiva ubavo. Ne znam do skok li e do sto e