Мојава е во 7ми, 2 недели веќе, ако не и више, на почетокот на саат ми се будеше, сега да не ја подречам се подоправи малку. Сега за сега учи да вади и става работи. Има една празна кутија од чепкалки и топчиња става внатре и ги вади. Ги вади бројките од она подлогана коцки што е, па ги враќа назад. Почна да вика нененене, исто како што ние и викаме, кога ќе дојде до работи за кои и викаме не, за да не ги пипка. И од вчера најново е и, да ја држам, она чекори да прави. Тоа правиме по цел стан. А знам дека не треба така ама што да и правам се тегне, плаче.
Ништо значително сеа за сеа имаше неколку ноќи со будење на саат време ама тоа од топлото беше ваљда, еве неколку дена со клима навечер и плус залади се буди само еднаш и спие од 10 до 9. Денски е супер, весел и расположен, ич не кенка, се средија денски дремки, едната знае и 2 саати да ја тера а од вештини пробува да лази, ама тоа твоето веќе е лазач Затоа викам кај нас ко да го нема скоков.
Е моево кај не спиеше нешто многу сега е бетер, сабајле стана у 5 и нешто легна у 11, од сабајле едвај се успавме кај 10 и нешто и 3 пати со пиштење стана, ама брзо се преуспиваше, кенкавоста не знам дали на не доволно сон да ја препишам или на скок и тоа што нон стоп пишти. Не плаче буквално пишти.
Фала мами, само што видов пред 5 мин дека ќерка ми извадила двојка горе лево, нели треба после долните кецови горните или нема правило?
И ја мислев дека има правила па еве прво извади два долни кеца па горе тројка све наопаку да се редат како бисери мама, ќе здивнете малце сеа ваљда
Фала исто и вашите да се рефат лесно и бели. Ја дека ги чекам горните кецови и не ни гледам лево десно а и нсможам пошто не дава сама коа ќе отвори уста центрирам.
Ima aplikacija se plakja 5evra mislam taka nekako bese, pisete mi datum ke vi pratam jas koga se skokovite