Мамички кога почнуваат скоковите кај бебе? Бебе почнува да е многу плачливо, не спие, најадено, преслечено, сега е 8ма недела.
Мене ми е корисна, често кога е многу кенкав и ако гледам дека е во скок, не паничам многу. Исто и за што учи за време на тој скок е информативно, бидејќи кога ќе заврши скокот како ново дете ќе имаш со нови работи научено
@mother of baby I, за 2 дена влегувате во 5ти скок според датум на раѓање, членката погоре ти има пуштено според термин само, ама обично според датум на раѓање или порано влегуваат у скок.
Мене денеска цел ден ми плаче неможам никако да ја успијам цело време плачење, па смеење молење да заспие, ако заспие спие 15-тина минути и повторно иста приказна
6ti skok!!!!! Vadenje zabi vo meguvreme pretpostavuvam!!!! Gromce!!! 40 stepeni nadov, se selime vo momentov!!! Ako vidite nekoja na klupa sednata i plache taa sum! Cela kosa mi e na pod ispokinata i iskubana, liceto mi e modro od stiskanje so noktinjata me boli sekoe kosche i mi pishti maliot mozok! Zivote sarmo rasturena!!!
8ми скок започнат една недела порано и цели непца отечени, неколку запчиња се спремаат да избијат, лудило! Трескање од земја, плачење т.е врескање со полни гради на цел глас ни самата не знае зашто Навечер будење по 5-6 пати со викање во сон и строго заспивање со цице, ако ја откачам порано плаче па пак цице и нема шанси раат да поспијам.. Менување пелена и пресоблекување?!?!? Научна фантастика! Невозможна мисија! Мислам дека тоа е нешто што најмногу ме нервира, па мора тато да игра и пее додека мама најбрзо што може ја пресоблече или обратно... Циркуз! Само брзо да поминува, од бебе дете станува, голема промена ѝ се случува, заедно ќе издржиме
Majki, nekoj da spodeli iskustvo za 5ti skok, za namaleno cicanje? Ke poludam, fati bebe Korona, taman pomina 2 dena temperaturata i denes pocna strajk so nejadenje, sabajle skoro 7h ne sakase da cica, mislam zivotov mi go skrati. Ono sto da vidam, od vcera/zavcera vo 5ti skok. Pa kaj se pogodi i Koronava vo kombinacija...
Offf, se nadevam. Demek i so vkusovi ke pocnuvav ama kako sme trgnale... aj samo neka se zdravi pa ke nadoknadat