Мојата откако влезе во 7 ми скок,меле без преќин.Си правиме ‘муабет’.Јас и зборувам нормално она враќа на бебешки па и како некоја старица објаснува сликовито се со рачињата.Покажува што сака да и дадеш.Вика по кучето дома ав ав,ајде,ете.Намерно прави нешта за кои и велам дека се НЕ.И притоа се смее злобно и ме гледа Игра на музика со газето напред назад,крева рачиња,пука со прстињата.Музикална е доста. Искрено не видов мака со ниеден скок досега.Освен што учи нешто ново при секој скок.Овој скок извадивме 3 заби,закачи некоја настинка со температура…ама не се даваме така лесно
На апликацијата пишува по термин, но не е правило. Кај некои бебиња се случува порано или подоцна да влезат во скок, или пак се поклопува со датата на раѓање.
Здраво дали можи некој да ми пресмета за скок во развој, цела недела не спиеме родена 03,08,21 термин 14.08.21
Четврт скок, па 2 запчиња наеднаш, па ковид со висока температура и денес официјално 5ти скок ...Како го помиавте 5ти? Дали има некој што не го осетил? Ако сега не полудам, ќе бидам до крај на живот нормална
Дали може некој да ми пресмета датум на раѓање 20.05.2022 последниве три вечери се буди на секој сат а некогаш и побрзо а претходно се будеше два пати само за цицање и толку.
Да не те плашам мајка, ама 5ти полошо од 4ти. Навечер легнување касно, станување цела вечер на секој час, сето си го надокнадува спие преку ден, се се измеша. Ама па научи многу нови работи. При крај сме со 5ти и се надевам ќе се врати во нормала. Ама секое дете различно не мора да значи и твоето, може нема да го осетите. Како и да е со лесно. Тешко е ама Се издржува се. Како па после секој скок имаме ново дете што научило нови вештини
6ти изгледа не мава ко казна за 4ти и 5ти што беа лабави. Заспивање повторно исклучиво во раце, а таман се навикнавме легнати да си спиеме. Вриштење и плачење е дур да заспие. Ако може 24/7 да е будна најсреќна ќе е. А тек ни следи громчето допрва. Навечер сме ок, да не се подречам. Како го поминавте, колку влакна ви останаа на глава?
Zenski, 4 meseci i dve nedeli sme... od pred nekoj den pocna da placi pri doenje, ja zafrla glavata nazad i vrishti pred da se najade. ... veke nekolku dena od nigde nikade se rasplakuva si ja trie glavata nazad se grci celata i nisto ne moze da ja smiri po nekolku minuti. Navecer spie pocvrsto, a denski edvaj da se zaspie .. se grci, se vitka - borba epten Nekoj slicno da pominal? Skok li e?
Иста возраст, исто однесување. Преку ден само на цицање дреме, инаку сака само исправен в раце. Освен што се грчи, стенка како да го боли нешто и се крева со мешето нагоре кога лежи.