повели мама, За неспиење од раѓање не држи… Ама има и полоши денови кога ќе се разбуди и си седи така саат,два. И мојата беше не јадачка ама почнав да и давам од нашата храна, маката ме натера и за чудо јаде! Си јаде гравче,леќа,пица,супа, тава ориз, кајгана…Ама мислам и дека тоа што прооди игра улога, многу троши не застанува ни секунда. Проодена е пред месец и нешто а за зборувањето исто не е нешто зборлива, ајде, опа, тит тит, мјау, њам и многу ретко мама и тата тие и се зборови со значење друго си брбла. скилс после 9ти еве што пишува, јас се надевам дека ќе се пушти со зворување.
Некоја да ми пресмета за 7ми скок Две ноќи веќе како ми се буди на саат два. Вришти до полудување . Јас вакво нешто 9 м не сум осетила . 6 заба извади без да гукне, што е сеа работава кој знае Изгледа 7миот ќе ми е*е мајката Роден 29.12.21
@Bubce38 неколку не имаше тука вака пред 7ми нешто ни се имаа пореметено во спиење. Сега сме во 7ми си спие пак по старо нема вриштење. Иди разбери ги.
Oooooo jaka ti dusha majka, jas sum sedela na klupa sama i sum placela od shto ke poludev, se plukase nishto ne jadese, placese sekade i za se, kako shto mi rece edna majka placelo nejzinoto duri i ako ne bilo namesteno vo race vo polozba toa kako shto saka, e isto i mojata em vo race em placese, ama pa posle skokot drugo dete e, kako da pworasna preku nokj cudesii pravi, proode, poljubci prakja, se znae i razbira, si igra sama, se gali gushka abe da ti e merak....ama eve se blizi 8mi a vikaat horor e pa taka da ke me citas naskoro i mene kako vrishtam
Welcome to the club . Гушкииии ај белким ќе ви помине брзо. Мојата како новороденче не се будеше на саат. Сега е оф леле мајко.
Може и порано да сте влезени во скок, може да варира и до две недели. Ќе имате неколку лоши непроспиени ноќи, но ќе се вратите во нормала.
Пред една недела ни "заврши" четврти скок. Абе ова бебињата уште ми ги тренираат нервите! Ќе има ли крај на ова лудило, збудалев скроз.... По цел ден да се плачело, два дена па и штрајкуваат со млеко несакат да пијат едвај по 500мл, што да правам незнам веќе...