Majki daj kazete kolku trae 4 skok vlegovme 4 ama detevo skros se smena placi samo vrace ne cica ubo kakvi promeni vie vo 4 skok imafte kako go pominafte bukvalno ko drugo dete e
Кон крај на 5ти скок според wonder weeks кај громчето удрено на најјако. Спиењето крш. Ноќното му беше ок, сега и тоа се поремети. Станува во 1:30-2:00 и ништо живо не сака да спие. По саат саат ипол успивање за некако да врзе уште 2-3 саати сон. Јас искрено се надевам дека е до скокот и ќе смени за неколку дена. Дневни дремки 2 едвај ако се погоди еднаш неделно 3, по пола саат
Колку дена може да почне скокот порано? Според апликација треба за 9 дена, ама еве веќе неколку дена како во скок да е. Ако ова не е скок, не знам што ќе правиме во скок, 6ти скок чекаме
Мајки само да споделам искуство за скоковите. Читајќи и јас бев многу испаничена како ќе ги поминуваме 4ти и 5ти скок, меѓутоа се помина добро во двата скока имаше по неколку дена поголема раздразливост, потешко заспивање, особено денски, бебе бараше повеќе во раце и толку. Иако скокот трае подолго ваквото однесување беше само 2-3 дена. Затоа не се грижете, можеби нема ни да го осетите
Здраво мајки. Ве молам за помош. Бебето има 11 месеци две ноќи по ред по половина час од ноќното спиење се буди и буквално вришти плаче до заоѓање. По тоа е весел си игра па повторно исто вриштење до полудување . потоа легнува се гледа му се спие и наеднаш пак вриштење..
Веќе никнаа горе 4 наеднаш во рок од две недели. Тогаш немавме ваков проблем. Незнам дали некој скок изгледа вака, како друго дете се однесуваше. Ова прв пат ни се случува
Во исчекување сме на четвртиот скок, иако се трудам да не мислам, морам да признаам дека ми е страв. Фала ти што го сподели искуството.
Четврток скок само 2-3 дена го осетив, сега сме при крај со петти и до сега не го имаме осетено така да само опуштено можеби нема но да го сетите.
Skok 7 go proglasuvam za zapocnat, znaci od prv den odma pocna strajkot so glad, kako i vo prethodnite skokovi presece so noz vo jadenjeto
Здраво Ве молам ако може некој да ми пресмета дали сме во скок на развој? Родени 30 март Термин 23 мај Кенкави цел ден сакаат само во раце ноќе не спијаат ич Ве молам и фала ви
Мами кој може да ми прати за термин 13.8.2021, ама со датуми/месеци не по недели старост, оти веќе не бројам недели.