Rodena na 01.06 Predviden termin 06.06 Placliva mi e denojve..za nisto placi i denski mnooogu malce spie,a noknoto uspivanje ni traj po saat i pol..puknav . 5ti skok sme? Mozi nekoj da mi izracuna po aplikacija?
Ic ne razbiram kako presmetvate aplikacija imate ili..? Sakam da znam za sama da presmetvam da ne prasvam vaka nasekoe
Има апликација...thewonderweeks ама се плаќа...апликацијата советува да внесеш датум на термин и сама си пресметува ама некои деца влегуваат во скок по датум на раѓање или нешто измеѓу
По апликација втор скок за 5 дена, а од денес почна да одбива јадење. Лакомо си беше па изгледа почнува скокот. И првиот ни почна порано. Што друго да очекувам освен одбивање млеко? Имат промени во спиењето? Тоа најмногу ме плаши
Во 5ти скок сме а јас сакав баш сега да ја одвикнувам од спиење во раце. Неуспешно. Дали да почекам да помине скокот и плс предлози како да го изведам одвикнувањето пробувам на спална будна да ја успивам со галење плаче, кога ја спуштам во кревет се буди и плаче и заспана и полузаспана со шшш и тапкање по газето...
Скок не осетив до сега,бебе е утре 7месеци, али црвенана лента за кинки бејби..... А ме немало и влезам у соба се тресе по мене... Му се тргнам ли од видик - вриштење... Мајкин скроз.