Моево не е некој спијач уште од раѓање, ама ова е лудило секое успивање, подолго се успиваме отколку што спие..и барем си цицаше убаво претходно сега борби водиме
Мамаситас хелп Бебе 10м од кај 9м почна на вечер да ми се буди нон стоп инаку е на ад и еднаш во ноќта почна да пие млеко а претходно не пиеше,башка од млекото нон стоп кемчи,место не го фаќа сон мирен ич.Преку ден дремките се ок, спие.Тоа трае 1месец и сега бонус и не можам ни да го заспијам никако,се борам во сите можни пози,дури и за дневниве спиења.Веќе си велам до мене да не е нешто,негде да не грешам.Просветлете ме,шо ќе да е ова
И јас истото си го мислев ама да бидам искрена 4ти и 5ти скок не го ни сетивме. Тој цело време си беше таков.
Ве молам дали некој може да ми каже дали сме во скок, ми плаче бебенце со солзи во сон и вика многу гласно… due date 14.08 born 18.08.22 фала однапред
Нас due date ни е 15.08. така да тука сме, инаку сте во 5ти скок. Можно е и да никнуваат забчиња. Ова е со мојот термин:
Влегуваме во 14та недела, а според табелата што ја имам тука некаде почнува 4ти скок спремајте ме што да очекувам сега за сега, ова е прва вечер уште да не е заспана и абер да нема за спиење инаку due date ми беше 05.12.2022 а се роди на 22.11.2022 ако може некоја мамичка да ми провери ПРЕблагодараамммм
Zdravo mamicki. Nova sum na forumot pa citam za ovie skokovi mojata ubavica ke napolni 3 meseci na 22ri mesecov .Dali ima nekoj tabela ili app po koja se vodite za koga da ocekuvam skokovi vo razvoj . Falaa vi