Сега за сега ме бара повеќе ако излезам и се подзадржам повеќе од саат два, сака близина, но друго нешто не сум приметила. И најверојатно треба да излезе некое запче, мрсулав е, а нема други симптоми за настинка.
Според таа едноставната табела у пикот сме, ама па добро е дека сепак завршува за кратко. Проблем е тој 4ти и 5ти скок по сто недели што траат. Врвот е што чоекот сака да спие ама не сака да спие, дур јас не го земам не се смирува а некогаш ни јас не можам да го смирам и заспијам. Среќа па се ова се однесува само на денски спиење. Засега.
За било кој скок е вообичаено или поише да бара или да бојкотира. Како кога. Мене ми бојкотираа 3ти, 4ти и 5ти скок, во 6тиот не можев да ги тргнам од града.
Во 4 скок дали често се будеа навечер? Моево на саат време се буди и бара да цица, исто и преку ден повеќе бара. Таков ли е овој скок или пак нешто друго е во прашање?Ваква е веќе 5 дена
Мојот не се будеше баш толку често ама сепак се будеше почесто отколку кога не е во скок и тоа ќе се разбудеше плачејќи и со две три нишкања се смируваше и заспиваше. Инаку да, скокот е таков.
Мајки ќе сака ли некоја да ми пресмета? Термин 19.01.23. Роден 31.12.2022 Имам чувство како нон стоп да сме во скок. Фала
Јао жено исто, али упорна сум па фаќа града колку толку, денски е маката, ноќе нема гајле. Али дремките се убиството.
Ја имам апликацијата the wonder weeks, дали не ја бива или ја не ја баратам добро? Според ова со скоковиве не е како шо вели баш..
Сега во 5ти сме па нонстоп бара да цица, во крајности идеме инаку и кај нас скоковите се околу две недели порано од апликацијата
Ама скоковите секогаш може да отстапуваат до 2 недели. Помага апликацијата и тоа многу, секако ти кажува кога почнува скокот па и порано да почувсуваш промени кај бебе според датите на апликацијата ќе претпоставиш дека почнал порано.
До кога траат скоковите? Мојата е 20 м ама уште е како во 4ти скок Може да ми пуштите за термин 13.8.2021.
Во неколку наврати ноќе се буди со плачење и само лежи и плаче хистерично и не сака да ја допрам. Инаку се буди и сама доаѓа да ја земам.