8миов скок ме здрма јако. Дете малтене биполарно, а не сме ни кај громчето. Совлада нови техники, става успешно капаче врз шише, играчки реди некои успешно, тие потешките знае како да се обидува. Ако е тоа уопште поврзано. До сега ретко се жалев од скокови...
Роден 31.12.22 Термин 19.01.23 Може ли да провери некоја дали е ова 3ти или 4ти скок? Одбива да јаде мака мачиме...
Ууууфф малце олабави вчера и денес ама 4 дена беше мини хорор. За Велигден кај моите почна да плаче да заоѓа. Не се смири пола саат и станавме да си одиме. Влагаме во кола како ништо да не било. Цело време нешто бара ама цело време, успивање по саат што обично се комира за 10 минути. Денската дремка и беше пола саат само. И пискаше многу. Нешто нема да и е по ќејф и ќе списка. Два дена мислам дека заборави да оди, само во раце. И така
Хе-хе ќерка скроз заборави да оди. Ме отече. @zverkica јас плачев. Буквално. Значи неподнослива беше, и не е скроз вратена на старо. Плачеше цело време, се трескаше од земја, легнуваше на земја ако не е по нејзино. Спиењето хорор, 2-3 недели стануваше во 6 сабајле, а обавезно си седеше будна саат време секоја ноќ. Јадеше како дупната, и имаше премногу енергија
Леле мислам е скок, ама престанав да бројам веќе. Деновиве не се успива за жива глава. Се што успевало наеднаш не успева. Умрев, се родив и пак умрев бе луѓенца. Не можам веќе.
Скок ли е ова во осми месец или не знам што е. Еве пред малку стана со зајдување Денски сака во раце само, урла ако го оставам да лежи или во хранилка ( Бардовци не ми бега.
5ти скок. Борба за дремки. Рика плаче од што му се спие, а не сака да заспие Ах да, пак почна пред 6 да станува. Си го гледаме изгрејсонцето
Јас го памтам син ми на 8 месеци и сега, после 3г... тој скок најдолго траеше и после ѕоа некако не се повтори ништо такво неподносливо
Мене термин ми беше 09.01. Мислам и мојов е во скок ама чудна работа скоков или му е рано уште или не знам, на смеење го тера, гуга растура и само се смее. Има еден или два момента со ужасно дерење, ама кратко трае и пак се смее. Само да е на арно да не појави рокчиња тек.
Моево од драње се префрли на смеење, се дере ретко, претходно беше леле мале. Мислам дека ми го оштети тапанчето на левото уво. Сега стана од спиење ќенкав, недоспан, цица и продолжи, спие од кај 5ипол, станал на кратко кај 6ипол дур носев дете на гимнастика, викал викал и после продолжи му дадов да цица и не станат од тогаш. Не е нешто многу спиен денес, кратки му беа дремките, на гугање удри денес.
Така сме и ние, не можам да следам стриктно некоја рутина . Гледам да имаме бар неколку дремки и бањање секој ден само ми е страв затоа што одиме дома па знаеш со баби и дедовци. Мене ми е прво па повеќе се тресам Имаме денови каде што заспива со цицање, денови со кратки дремки ама тоа е. Башка ако се во скок како што викаш па и разбирливо е.
Има ли некое бебе на 3ипол 4 месеци да спие дремки над 1час? И што магија користите? моево не може над 45мин НИКАКО и НИКАДЕ! Што им правите да имаат долги дневни дремки? Или такво си е бебето?