Пиши wonder weeks apk mod на гугл и симни го првото или второто што ти го дава како резултат. Секоја апликација беспари ја користам така
Оф топик ама пробав и јас на иос не можам да се снајдам...највероватно само за андроид функционира..пиши ми ЛП слободно кога ќе ти треба, јас не ја ни користам пошто моето веќе е во фаза на тантруми
Некоја да ми пресмета родена 08.02.2023? Знам дека влагаме во 4 скок, ама ме интересира громчето кога е. Иос имам иначе ќе го пробав ова погоре.
Ме збуна, на моето му беше термин 06.02. гледам на календар си велам некако рано е за 4ти скок, знам нас на лето ни беше...по раѓање не сте влезени во 4ти скок, уште 10 дена имате
Некој што е во втор скок или што поминал, да каже што да очекувам? И дали трае 2 недели или тоа е од-до кога може да трае?
Мајки како поминавте со последниот 10 скок отприлика колку траеше, млеко одбиваме, апетит намален малку ни се поклопи и со вадење 3ки . Спиењето катастрофи заспива и се буди после 5часа и си седиме 2-3 часа така да си поигра и заспива пак накај 4-5часот сабајлето. Скокот на една година ова истото ни траеше околу 6 недели и искрено ме истошти максимално особено неспиењето. Се надевам дека оваој пат ќе биди пократко оти едвај се издржва.