Скроз се согласувам со постов, со првото исто мислев како можат да ги оставаат да плачат, со Спајди и лично се знаеме, децата ни се врсници, кога пишеше овде за методата сите исто ја напаѓаа, јас неможев да ја пробам методата, бебе цицаше по цели ноќи, до мене на спална, од ко го одбив од 14 месеци хорор беше заспивањето, хорор, во раце го нишавме, тој голем, тежок машала не се држеше, пак до мене мене спиеше и пак стануваше ноќе иако млеко воопшто не пиеше, никакво од ко се одби... Тек на 20 месеци почна в креветче да спие залепено до мене на спална, уште така спиеме (4г и 8 месеци), тек на 2 и пол год почна цела ноќ да ја спие. Последица кај мене, тешка несоница, страшна несоница. Сега со второво кое треба да се роди за 10 тина дена нз како ќе биде, ама ако до 8,9 месеци ми го прави истото морам да преземам нешто, не се трпи ова неспиење, како ќе одам на работа...
Дали има скок на 9 месеци? Едвај сврзува 10-15 минути преку ден ако поспие 1 саат (ретка појава) само кенка во спиење.. Исто и навечер по цела вечер ми ја преспиваше сега се буди по неколку пати и плаче,апетит има си јаде ама за млеко не сака да чуе. Дали е скок или регресија незнам
Бебе е 6 недели. Според апликацијата, 2риот скок треба да е за 8 денови. Но дали е можно веќе да е во 2 скок? Веќе се загледува по patterns уште од минатата недела, и повеќето други знаци што ги носи скокот ги приметувам. Можно е да е толку утнато временски?
Скок во развој може вода да му носи на вадењето заби! Славев кога помина црвената фаза од скокот 5ка а тоа почна заби да вади, лелееее.... Среде одмор, дупло лелеее....
Девојки дали има скок во 18 недела ? Детето од вчера само приплакува на стомак,грб и враце 5 мин ќути и почнува да рика Ќе полудам
Ај ако може некој да ми пресмета.. јас мислев ми се совпаѓа со дата на раѓање ама по се изгледа не.. цело сликиче за да видам кај е громчето 11.02
Журки навечер. Диско. Заспивање со полиција. Па ќе се разбуди два саати ќе скока иако јас и мм "спиеме". Еве денес редовната рутина пред спиење не ни палеше, се премори едвај ја заспав во раце ја шетав со музика. Уште не сме стигнале до громчето, ќе видиме ...