Моето исто од црвеното после 5ката, освен спиењето што му е ново. Ама си викам бебе без никакви вештини наеднаш учи да оди, да игра, да повтара по мене, да праи работи што не праело, епа мачничко му е.
Aуууу значи се што сум пишала паѓа у вода… Ова е лудило бре!!! ЛУДИЛО ! Дефинитивно е по термин а не по дата на раѓање.. ова е не знам хаос е мал збор… Една утеха ве молам Бејби е тотален хаос, жими со јадењето си остана добар друго… спиење ич, една дремка долга има од 1,5ч другите по пола саат, навечер заспива во 20:00 и се буди на секои 10мин со кенкање, вртење… ама буквално се 10мин не преувеличувам, не можам да мрднам без него, ако ме снема од видик одма е вриштење и трескање од земја… нејќе облакање, нејќе соблакање, нејќе во раце, нејќе во количка, нејќе ништо… Дека ќере ја носам секое сабајле во школо и бејби со свекрва се чува 15мин, сега кога и да ја види врти глава и нејке да оди кај нејзе Ако не заврши ова набрзо бардовци не ми бега… Комбинација - ќере предпубертетлика, синко среден со тантруми на најјако и бебе во 6ти скок
Со што се карактеризира 9ти скок? Ај што е ќенкава и лепенка за мене ама воопшто не спие...ни преку ден едвај 15 минути, а си спиеше по 2 саати туку и навечер цело време станува...
2 дена до скок, али се понашаме ко да не дрма пубертет. Сите се плашат големите деца како ќе ги прифатат малите, ние имаме мака од малото, го гризе брат му, го тепа, не сака очи да му види. Душа му вади. И а се заигра детево со нешто, овој душа нема у него додека не му растури, скине, уништи... Што е тоа спиење во мир, детските дремки се по пола саат, навечер со тепачки заспива.
Многу ми е чудесно ова до скоковите... Значи како што е опишано во апп, така е до точка. Баш сега со лажица пробува да јаде, да постара по нас, да праи работи нови... 7 скок не држа увелико.
4ти скок да го пријавам, околу громчето е, последнава недела цица на моменти на 6ч, а секој пат во заспана состојба. Кога е будна нема шанси да цица. Ќе се врати ли ова во нормала после скоков?
7ми скок, help?!?!?!? Што е со врескањево пред заспивање ноќно и никако спиење во креветче??? Што се случува?
Ахам, таман реков доста беа бели звуци пак стаив батерии на ежето, нема заспивање без него. Го оставам и за 10мин е на нозе, до скоро вриштеше, сега не вришти одма е на нозе и почнува да скока.
Здраво мамички дали некоја може да ми пресмета дали сме во скок родена 30.09 а термин 01.10 ? ви благодараам однапред
Хааај феминки.. ако може некоја да ми каже кога ни е четврт скок.. да знам да се спремам Термин 04.08 - родено 30.07 Фала многу