Уште не сте, мене термин ми беше 16 јуни, тераме 11 недела и еве според мојот термин у скок сме, вие сте само 3 дена поназад, тука сме негде
Морам сама да се цитирам да се надополнам. Ноќе се буди нон стоп,мора да го земам во раце да заспие,плаче во спиење,а дење едвај заспива. Цел ден го молам за спиење,неќе и неќе,таман заспие,веднаш се буди. Значи,нема спиење ни дење ни ноќе Еве го демек заспа,нз дали да се тргнам од него или да полежам барем малку да се одмори,ако станам да не се разбуди одма. Претходниот скок ставав компоти за бебе,едвај,сега во овој скок ми се погоди сос од домати,боранија и поперки да сецкам за во замрзнувач . Капсав,кај од синко што е напорен,па и од работа. А не дека ќе јаде се што му спремам за во зима,ама ете,да има .
Јас апликацијав ј симнав ама многу кочи за пет секунди паѓа не можам ништо да уклучам и се нервирам сеа (the wonder weeks)
Не баш сеа сме во скок според термин, на 11ипол недели почнува и до 12 ипол недели трае, цела недела само. Ние инаку сме 10 ипол недели според раѓање
Хмм,ме замисли сега.Оваа беше многу поинаква прошлата недела,сега се опрао со понашање.Почна да контролира раце,сака да ме држи за прст додека цицца,и се смее на глас. А да,и прави трчи трчи со ноџињата
Сега дури те читам. Нека ни е со лесно. Ние ја тераме 34 недела ама како што викаш порано ја фаќаме, веќе две недели е вака. Уште 6 недели? Пфф. Piece of cake
Според датум на раѓање сме 6 мес и 9 дена, според краен термин сме 6мес и 3 дена..... Од ко примавме 6валентна вакцина, еве веќе 4 дена во сон плаче, сака да спие ама плаче, се запира само кога ќе и понудам доење и ми спие в раце... Не знам дали има сега скок во развој или заб е во прашање или вакцината