Со првото цело време лошо секој ден. Со второво уште е во скок си научи сама да си заспива во креветче не сака на кревет,нишање итн. Само еден ден ни беше лошо кај громчето заспа покасно и толку нишѕо посебно.
Ја со првото не знаев што е скок и како изгледа тоа, со ова сите ги пројдовме до сега а сега е во скок и освен што се инати друга мака немам. Дали заврши голготата или е затишје пред бура (тантруми), не знам.
Има надеж да се врати во нормала а? Мислам дека ќе скрејнам веќе ни е дење ни е ноќе значи ЛУДИЛО тепачка за спиење па се тегне па плачки па незнам уште што ли не значи хаос како поминавте со спиењето вие ?
Лепенка во вистинска смисла на зборот, рикање за ништо и а те изгуби од вид да се дере ко да нема утре. Најлошо од сите скокови ми беше ова. И да, остана лепенка за мене.
Ќе видиме со ова другото си беше приказна за себе никој не му фалеше и си плачеше од досада,болка,неугодност буквално за се само ние раат да не сме оваа е по поврзана за мене со оваа може да се осети Кпга сме кај големите деца дали твојот имаше период кога ништо не допираше до него ни викање ни карање ни со убаво да се смее на се што кажуваш и да те иритира?
Таман @Maja1986. Со лесно мајка Тој скок како ме плаши мислам кога ќе помине ќе си отидам сама во кафана бебе со татко му нека се чува до сабајле - ако го преживеам