Majki na bebinja 9 m kazete ima sega nekoj skok ili drugo e vo prasanje.Kaj sto nisto ne jade pa i po cel den da se placelo i samo kaj mene vo race da e, do koga vaka neznam
Јас до сега (14м.) не осетив ниеден скок, ама овој 9ти скок - страшно ми е детево. И се спие, не заспива. Вчера саат и пол се успивавме. У сон квичи - плус тројки вади. Лоша е - се кара, се нервира, се треска од земја. Цела недела не помислив на скок и отварам, право кај громчето е.
Јас со шестиот така се погодив. Мирно бебе 8 месеца, 2 дена не знае што сака и никако не и се угодува, отварам апликација, баш под громчето. Среќа 3 дена само траеше... значи да се спремам и за 9тиот од сега. Некои скокови дефинитивно се полоши од останатите.
Јас скоковите не ги разбирам баш ама еве да си прашам нешто околу 8ма недела има? Денес се изнавриште а бог знае зошто. Цел ден супер јадено пиено вечерва ко му ја врисна....
абе шо ви е си платив ми бил фонот преоптеретен, требаше да чистам па да ја симнам...цццц егејка бе ме направија а ја душа голема, цела кафана частам...цццџ
ауу ете громчиња и без да знаев ме маванаа. и какви громчиња се овие? Односно што се случува,да знам што ме очекува а јас па вчера и денес се тресам дете вришти и бута раце во уста сите викаат грчеви јас мислам гладно е оти за заби рано е. А давам цицка не фаќа додека вришти шише не знае убаво да фати проблем додека го зацуцка. Денес од зорт и на бајачка бев и на лекар. сега спие. Сабајле беше весело реков се помина ама не попладнево пак врисна на 2-3 саати. епа ќе пукнам оти неќе да каже што му е.
Ако треба и скриншот на електронски извод ќе пратам иначе, шубе ми е гугле ми ја запамти сметката, ми прпа од хакери а за алиекспрес плаќања не ми прпа
Марчи срц не е за бајачки работата У скок нит клеткви,нит дувачки ,нит гатачки помагаат И крстена вода исто така
Само на @srekice свекрвата помага. Марчи утре пали колата и правец во Скопје. Не знаеш како бае жената и скок и се ќе му истера наеднаш.
епа верувајте чоек на мака секаде ќе појде, и да кинисав ако верувате. А на лекар па исто кинисав ама педијатарот заминуваше рече дај чајче земи еспумисан ако не помине врати се. Не ни провери што е. А јас сирота и вцрква по крстена вода ќе појдев. Помислив па може очи го фатиле. е додека се шуткав помина и пак се врати и помина и цел ден спие. Сега се секирам оти толку спие. Да има кој да ми врзе две три шамарчиња па да ми се разбистри психата.