Дали може да ми проверите дали сме во 4ти скок, многу тешко се успиваме навечер а до сега спиеше без проблем. Роден на 22.11 краен термин 06.12
Ве молаам може некој да ми ги сликне скоковите родено е на 11.01.2024, термин беше 25.01.2024. Не се издржува овие два дена. Замолувам многу
Здравооо, моево бебче родено е на 25.11.23 а требаше да се роди на 10.12.2023. Според аплилацијата се наоѓаме во 4. Скок. Како точно се пресметуваат скоковите во развој? Од пред 3 дена никако не сака да заспие само, а инаку баш убаво само си заспиваше. Сега си сака само со цицање… и преку ден само пчаче ама баш од ништо, а наредни 10 минути има баш добро располпжение… Колку време трае овој скок? Искуства?? Благодарам мамички
Zdravo majki Ako terminot mi bese 09.04, no se porodiv na 13.03.24 kako se racunaat skokovite, da mi pomogne nekoj? Vi blagodaram od srce
Kako gi pratite skokovite , kade mozam da proveruvam. Bebus e roden na 07.12.23 kraen termin bese 15.12.23
Fala ti mnogu, bezbedno e da se vnesat podatoci od kartica sto se koristi i za plati ili da zemam kartica so tocno pari za da izvrsam uplata. Pretpostavuvam od play store e
Мајки давајте памет. Навлеговме во 4ти скок, ај што 2 ноќи од сон станува со плачење па едвај го смирувам, туку и не запира ги крева нозете за да се сврти странично па заглавува на оградата и така продолжува да спие скифлен. Знам дека треба да го оставам да совладува и денски се трудам максимално да е на подлога за да успее ама ми е страв да не не чујам да се препрчи на меше да се угуши како труп со раце под него. Го земав вчера на спална абе око не склопив цела ноќ ми ги качуваше нозете на глава и со раче ме држеше за прст цврсто. Да го заглавувам некако ноќе или ?
Здраво мајки ќе може ли некоја да ми каже дали сме во 9 ти скок на развој.Денес цел ден плаче без причина е неподнослива.Родени сме на 27.02. и краен термин е тој
Имаат рефлекс уште од раѓање да не кажам си ја ставаат главата на страна. Не се секирај толку пострашно е до тебе да спие па да го нагмечиш.
Zdravo majkiii Moze li nekoja da mi proveri od koga ni e 2 skok i shto da ocekuvam? Termin 29.02 , se porodiv 01.03
Многу енергични сте биле вие навечер. Па кога да ги усовршува вештините бебо освен кога е тивко и сите спијат? Шала на страна, слични сме и ние само што мојата се буди и сака во раце да ја земам,не се превртува, само ме чека да ја земам. Џабе правам пресметки колку требало преку ден да спие за да може ноќе повеќе, сето паѓа во вода.
Здраво мамички, незнам дали е некаков скок во развој ама плаче по цел ден, дури вреска, нон стоп се лигави, ги шмука рацете цело време.Родена 26.01 а последен термин ми беше 12.02.
Majka te molam za info dali spored ova ovoj 4ti skok ni zavrsuva na 29ti ili pokasno bebe e nervozno veke 10 dena i preku den edvaj mi zaspiva jas ne uspeav seuste da ja zemam aplikacijata da proveram