Па намерно пробав и млекце од шише да и давам денес, ама и тоа не сакаше. Едвај со тешки маки и еден саат лулкање, 40 мл испи. Како да се гади, ја враќа цуцлата и нервозно плаче. Се надевам дека е скок во прашање и дека нема долго да и трае…
5ti skok, kako ste? ne se izdrzuva navecer na sekoj saat snosti se budevme, a preku den dremkite odlicni... utesete me deka otkako ke pomine ke se vratime vo normala... mi fali da si vrzuva po 4 saati, sega sum zombi...
5ти скок ептен не погоди на спиењето. Се успиваме со плачки до зајдување и дење и ноќе. Ноќе се буди многу често и често усплачува во сон, а денски си спие мирно.
Nie sme vo 12-ta nedela, skokot pocna porano vekje 2-ra nedela tera preku den si spie normalno ama zatoa navecer se bori, jas sekojpat mu vikam na maz mi deka se sonuva kako nekoj mlekoto i go pie i zatoa se bori,cim ovoj skok e vakov mozam da zamislam kakov ke bide naredniot...
Мајки дали има скок на 12 месеци?По цел ден плаче сака само во раце не се заигрува со ништо роден е 22.06.2023 термин 17.07.2023
Да има, до сега најмачен. Ужасен, уште неколку дена ни останаа на нас. Се надевам ќе се врати барем малце во нормала.
Можно е но само еднаш плаќаш и толку. Реално можеш да следиш и на Dr Goodnight ако не сакаш да плаќаш
Здраво мајки дали има сега скок во развој 16месеци денес правиме родена е на 27.02.Неколку дена ништо не ја интересира само вика не и ноќе две вечери ми се буди во исто време и седиме по неколку саати.
Не сме 4 ти скок тој одамна ни е поминат година и 4 месеци сме за последниот или претпоследниоѕ зборам да не е .