Помага црковна фонтана контактирајте ја @Emma2 А исто и мојата свеки помага,али ве молам не доаѓајте,ќе ви ја пратам.Без надомест,поплаки и рекламација
Фонтана е закон.. немораш ни да влагаш да палиш свеќа... освен на празник секако... си се паркираш на клупа, една само ја фаќа сенка па може да дојде и до туча, зависи каков ми е денот ... воглавном моја е Спијат, хрчат, партали 3 саата максимум, зависи кога се јадени, а и врзуваат ... може да напраиме општ собир ако сакате, Марчи да помине неколку круга околу црква да и биде опростен киксот со бајачката па после ќе ја фрлиме во фонтаната за уште подобро да биде исчистена од гревот
Мајки на бебиња 3 месеци, сега ли има некој скок, колку време трае, како се справувате..ние не знаеме што сакаме, цело време во раце кај мама, ни се спие по цел ден, а кенкаме и никако да заспиеме, а кога заспиваме по пола саат само..инаку ноќе си спиеме, првиот пат будење после 4/5 саати за доење, после стандард 2 саати..до кога е вака
Мајки здраво, има ли некој скок во 31 недела, утре почнуваме 32, цела недела е вознемирен, преку ден немаме проблем, ама од 7 вечер до 5 сабајле е лудница.Порано заспиваше во раце, со бел шум, сега не дозволува да го нишкам, тегне, плаче до затајување, кога го оставам во креветче збеснува не може положба да најде. Ако има може ли да ми пратете што да очекувам?
Тогаш баш нема скок. Дали рачунаш од термин за раѓање 31 недела? Може ваде забчиња, мојата од заби само навечер плаче.
Мојата е од раѓање само во раце и нема гајле инаку се научи преку ден да спие на кревет @FreeMind цигара му е лекот И ладно пиво
А нешто во врска со цицањето? Ми бара сега на еден саат па се мислам дали е ради скокот или ненајадено ми е детево па да убрзам воведување оброк
Па сигурно е од скокот. Ние во четвртиов еве у почеток нејќеше да цица, па цицаше на пола саат и сега се врати у нормала на два саати. Еве од прилика нотес што би можело да е. @FreeMind
Е жити се како ја научи да спие на кревет? Мојава не заспива сама никако мора да ја нишам во колепка џабе имаме кревет само една недела го искористивме и толку од тогаш само да се плаче и да не се спие не мачеа грчеви нас едно три месеци и се научивме така сега незнам како да ја одвикнам дури и во колепка кога спие кога ќе почне да прета ако не ја нишкаш се буди ако заспие без да ја врзеш на пример во кола и одма ако се чепне се буди . Мора да и се рацете врзани незнам до кога вака и ја сум врзана до неа ден и ноќ!!
На спална се научи, креветче уште не. Е вака, и јас научена само во раце по три саати да спие, а сега ја земам во раце и шетам по ходник, и штом навали глава и затвори очи во рок од пет минути идам накај кревет и ја спуштам. Она погледнува ама јас и правам шшшшш и си продолжува да спие. Ме разбра?