Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Скок во развој кај бебињата

Дискусија во 'Бебе' започната од Lady.Luck, 2 февруари 2014.

1. gwenst

gwenst Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    597
    Снагата ми се распадна од нишкање и шетање по соби. И јас така си велам, тој нека поспие хахаха
    А дома како бомба да ми има паднато. Не можам ништо да фатам. За одмарање веќе, заборавив како е. Наутро кога станам, се ме боли, коските ми пукаат:rofl:(facepalm)

2. Aschenputtel

Aschenputtel Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    1.419
    Допаѓања:
    7.995
    Во 4 скок и мене раце ми паднаа од носење. Ај ќе го држам, ама да седнеме, барем една серија да изгледам, ама неее. Мораше да шетаме низ соби.
    Сега во 5 скок, успивањето проблем.
    И кај мене исто, бомба паднала. Не знам со две како ќе биде натаму.
    Па и маж ми кога ќе каже: " Абе шо се замараш, арно е, кој ќе дојде, знаат со бебе сме."
    Уште толку нервоза ме фаќа.

На gwenst му/ѝ се допаѓа ова.
  3. flower55555

flower55555 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2017
    Пораки:
    2.288
    Допаѓања:
    4.666
    Ее со маживе исто, се чудам му велам како не ти смета хаосот, не бе нема гајле блазе си им(facepalm)

На gwenst и Aschenputtel им се допаѓа ова.
  4. gwenst

gwenst Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    597
    И мојот ист, вика како сакаш со бебе мало.
    А јас не можам да гледам расфрлено се.
    Маж како маж (facepalm)

5. adena

adena Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2023
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Skok e, mene mi vikaa grcevi se ama od pocetok imase grcevi i ne bea tolku strasni, ni spiese ni jadese nisto ne go smiruvase (isto okolu 8ma nedela), sred cicanje da placi dete mislev gotovo nema nazad, za srekja kratko traese odprilika nedela ipol mislam, pomina se normalizira, poludev na site gi prasuvav sto mozi da e, sega e super, tretiot polesno go pominafme iskreno samo shto nikako ne prifakjase da cica morav da mu davam od stoenje pa da go legnam nezno bidekji ako se voznemiri nemase da fati uste sat vreme… toa okolu 12ta nedela i duri pokratko traese, samo nekolku dena.
    Sobiram sila za cetvrtiot sega…

На Girll94 му/ѝ се допаѓа ова.