Скок во развој кај бебињата

Дискусија во 'Бебе' започната од Lady.Luck, 2 февруари 2014.

1. dummy

dummy Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    310
    Ова со правење ручек а она во хранилка е супер идеја. Јас имам едно мултифункционано столче на тркала од чико и сеа е во позиција на релаксатор висечки и исто си ја зимам во кујна и ме зјапа дур правам ствари се кикоти. Да потпорасне уште малце па ќе го наместам како хранилка па верувам уште поинтересно ќе и е скроз седната

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    560
    Леле влагаме во тој период, се и здосадува за 2 мин, ама не и здосадува да ја шеташ во раце :headbang: И еве седиме на плажа на топлото и имам чадор за стоење под него зошто инаку цела плажа не разбира дека ни е досадно :D во вторник се враќаме во Скопје, ќе бидеме дома 3 недели не знам што ќе биде, а здравје има шанси и на работа да треба да се вратам ;(
    Иста сум и не знам дали некогаш ќе се сменам. Јас сум шоферот кај нас, и сега со татко и кога се вози позади ме фаќа анксиозност, а не пак сама... а и немам потпирачи на седиштата позади, не знам како да ставам огледалце за да ја гледам...

На baguf4e и NadjaJo им се допаѓа ова.
  3. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    201
    На мака сме сите ахха Јас не знам порано што правеле кога пола од ова немало што го имаме денес

На MariaBouli му/ѝ се допаѓа ова.
  4. dummy

dummy Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    310
    Живееле во заедница 10 души и го предавале бебето од едни раце во други хах. Шала на страна мислам ги оставале бебињата да си поплачат и да се уморат

На MariaBouli и NadjaJo им се допаѓа ова.
  5. NadjaJo

NadjaJo Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2024
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    201
    Во право си за штафетата хаха Кај секого по малку и ќе помине денот

На MariaBouli и dummy им се допаѓа ова.
  6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.177
    Допаѓања:
    91.636
    Го купив и тоа мислејќи дека ќе му е интересно ама не... се наведнува и лиже и фаќа за да гризе (facepalm) а да чепка со рачињата за да мрдат тие внатре не му е ич интересно:D

7. dummy

dummy Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    310
    Ми го сруши филмот а на мисла сум да го земам деновиве… ај можда мојава ќе се заинтересира чим уште не е во фаза се да гриза само нејзините тупаници

8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.177
    Допаѓања:
    91.636
    Купи го пробајте, барем не е скапо:D

На dummy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    560
    се мора да се лиже и гризе. сите чаршафи, алишта, чаша кога пијам вода ми ја влече од раце ако ја држам и ја лиже. На меше ако е мора да лиже. се излижавме веќе аман :rofl:
    И јас тоа се мислам... дури кај нас и тоа носење бебе во марами/кенгури го немало како во афричките земји на пример... баш ќе ја прашам мајка ми ме замисли сеа хахаха