Ова со правење ручек а она во хранилка е супер идеја. Јас имам едно мултифункционано столче на тркала од чико и сеа е во позиција на релаксатор висечки и исто си ја зимам во кујна и ме зјапа дур правам ствари се кикоти. Да потпорасне уште малце па ќе го наместам како хранилка па верувам уште поинтересно ќе и е скроз седната
Леле влагаме во тој период, се и здосадува за 2 мин, ама не и здосадува да ја шеташ во раце И еве седиме на плажа на топлото и имам чадор за стоење под него зошто инаку цела плажа не разбира дека ни е досадно во вторник се враќаме во Скопје, ќе бидеме дома 3 недели не знам што ќе биде, а здравје има шанси и на работа да треба да се вратам Иста сум и не знам дали некогаш ќе се сменам. Јас сум шоферот кај нас, и сега со татко и кога се вози позади ме фаќа анксиозност, а не пак сама... а и немам потпирачи на седиштата позади, не знам како да ставам огледалце за да ја гледам...
Живееле во заедница 10 души и го предавале бебето од едни раце во други хах. Шала на страна мислам ги оставале бебињата да си поплачат и да се уморат
Го купив и тоа мислејќи дека ќе му е интересно ама не... се наведнува и лиже и фаќа за да гризе а да чепка со рачињата за да мрдат тие внатре не му е ич интересно
Ми го сруши филмот а на мисла сум да го земам деновиве… ај можда мојава ќе се заинтересира чим уште не е во фаза се да гриза само нејзините тупаници
се мора да се лиже и гризе. сите чаршафи, алишта, чаша кога пијам вода ми ја влече од раце ако ја држам и ја лиже. На меше ако е мора да лиже. се излижавме веќе аман И јас тоа се мислам... дури кај нас и тоа носење бебе во марами/кенгури го немало како во афричките земји на пример... баш ќе ја прашам мајка ми ме замисли сеа хахаха