Скок во развој кај бебињата

Дискусија во 'Бебе' започната од Lady.Luck, 2 февруари 2014.

1. LaTama

LaTama Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2019
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    756
    Не се грижи ќе си продолжи, ние така бевме 5 дена и си мислев готово детето ми се одби но си продолжив со често измолзување и секогаш нудев града ако почнеше да вреска и давав шише или измолзено или ад пошто сме на комбинирано хранење и со шише со најмал проток. Не ја форсирав на сила да и створам аверзија. Биди трпелива само

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    3.514
    Не ми останува друго … глумица е скроз 8) ја гледам и се чудам ама тоа ми е работа ќе се молиме додека не заврши скоков :x

На LaTama му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LeNora

LeNora Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2024
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.627
    Жени кажувајте совет што да се прави според термин сме во трет скок ама според датум на раѓање не фаќа и четврт и не знам кој е. Од сношти одвај издржувам, а тек почна. Се буди на саат ипол- два за цицање, нема дремка ко шо треба денес три дремки по пола саат некаде и еве не можеме уште да ја успиеме плачи вришти се менуваме со мм, на цице исто плаче ако е гладна цица и кенка цело време. Еден саат се на се шо беше мирна и насмеана кога игравме на подлога и толку. Ја шетавме фати да вришти по пат па ја шетавме количката а она во раце.Колку дена трае скокот?