Не се грижи ќе си продолжи, ние така бевме 5 дена и си мислев готово детето ми се одби но си продолжив со често измолзување и секогаш нудев града ако почнеше да вреска и давав шише или измолзено или ад пошто сме на комбинирано хранење и со шише со најмал проток. Не ја форсирав на сила да и створам аверзија. Биди трпелива само
Не ми останува друго … глумица е скроз ја гледам и се чудам ама тоа ми е работа ќе се молиме додека не заврши скоков
Жени кажувајте совет што да се прави според термин сме во трет скок ама според датум на раѓање не фаќа и четврт и не знам кој е. Од сношти одвај издржувам, а тек почна. Се буди на саат ипол- два за цицање, нема дремка ко шо треба денес три дремки по пола саат некаде и еве не можеме уште да ја успиеме плачи вришти се менуваме со мм, на цице исто плаче ако е гладна цица и кенка цело време. Еден саат се на се шо беше мирна и насмеана кога игравме на подлога и толку. Ја шетавме фати да вришти по пат па ја шетавме количката а она во раце.Колку дена трае скокот?