Скок во развој кај бебињата

Дискусија во 'Бебе' започната од Lady.Luck, 2 февруари 2014.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.842
    Допаѓања:
    2.641
    34-37 и 42-46

На itltlitl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. itltlitl

itltlitl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2023
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    34
    Au nie sme 33 nedela i gledam detevo nesto cela nedela skoro mi e haos vristi pa mi tekna da ne e nekoj skok, sekogas kaj nas se nedela dve ponapred od voobicaenite nedeli sum primetila haha blagodaram inaku:l:

На Mrs.Cuper му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.842
    Допаѓања:
    2.641
    Исто, еве бебе полека влегува во 5ти скок според однесување, а ваму на апликација за една недела вика. Како и да е со лесно да е само :D

4. itltlitl

itltlitl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2023
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    34
    Nie regresijata 4 mesecna top ja pominavme ama 5tiot ne dokusuri i za 4 mesecna sto se vika site sto najvise kukaat , so lesno i na vas...::)

5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.842
    Допаѓања:
    2.641
    Па штознам вака преку ден си спие 3-4 дремки, сега почна да намалува од 4 на 3 дремки, две од по 40 минути, и една подолга од саат ипол два некогаш. Али таа долгата јас му помагам да продолжи, знам кога ќе дојде време за да се буди, го фаќам нежно за рамото, цуцлата ако му е падната му ја враќам назад во уста и така презаспива. Сакам за сите дремки така али нема шанси хаха. Навечер се буди ретко па да седи саат, обично во полусон само за цицање два пати. Инаку во четвртиот скок и запчиња две извади, па некако полесно поминавме од вториот кој беше така полош.

6. itltlitl

itltlitl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2023
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    34
    Lele superrr bravo, i nie sme isti neke u race isto se nauci da spie do mene so galenje , tocno znam koja minuta i e prelazniot son sto se vika i jas i pomagam za dolgata dremka da otspie 1.5h najcesto i e a drugite dve isto od po 40min se.. haha srcinja ajde ke se naucat mali se , srekja i mojava sekad spojuvala son preku nokj samo jade u poluson sto se vika i prodolzuva .
    ama ima losa navika u 6 mi se budi ludilo sme cel mesec nikako da i pomestam budenje sve sum probala i djabe:sweat:

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.842
    Допаѓања:
    2.641
    Моево од прв ден дома си спие во креветче, никогаш не ми спиело во раце, а со мене само некогаш првата дремка колку и јас да подремам уште малку. Инаку да исто и моево се буди секој ден во 6, жими еднаш во 8 што стана ама тоа викенд дека беше па да поспиеме хаха. Веќе два месеца се буди во 6 најкасно 6:30.

8. MysticAura

MysticAura Активен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2024
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    82
    која апликација ја користите?

9. itltlitl

itltlitl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2023
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    34
    I jas mislam deka bioritamot i e taka faten djabe i u 9 da probam da ja legnam do 06.30 e stanata pak.. Najcesto 19.30 ili 20.30 zaspiva nemoze drugacie i vie rano legnuvate?

10. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.842
    Допаѓања:
    2.641
    Пробано ми е заспивање и во 19:00 и во 19:30, и во 20:00 секогаш се буди исто време. Еве гледам и дневните дремки се скоро секогаш во исто време.
    The Wonder Weeks

На MysticAura и itltlitl им се допаѓа ова.